Survivor – Γιάννης Χατζηγεωργίου: Επέστρεψε στην Ελλάδα – Οι πρώτες εικόνες από την άφιξή του

Στην Ελλάδα επέστρεψε πριν λίγη ώρα ο Γιάννης Χατζηγεωργίου άρτι αφιχθείς από τον Άγιο Δομίνικο μιας και ταξίδι του νεαρού ηθοποιού στο Survivor αποδείχθηκε πιο σύντομο απ’ ότι θα περίμενε κανείς.

Η συμμετοχή του Γιάννη Χατζηγεωργίου στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ σχολιάστηκε όσο λίγες αφού προκειμένου να συμμετάσχει σε αυτό αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την παράσταση “Σκρουτζ” που θα πρωταγωνιστούσε προκαλώντας τις αντιδράσεις συναδέλφων του.

Ωστόσο, έπειτα από δυο εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς αφού είδε πως το Survivor δεν είναι κάτι που του ταιριάζει. Πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης που είχε να αντιμετωπίσει, οι τοξικές συμπεριφορές συμπαικτών σε συνδυασμό με το ότι κατάλαβε πως χάνει τον εαυτό του αλλά και κάποια οικογενειακά προβλήματα που είχε πριν μπει στο παιχνίδι τον ανάγκασαν να πάρει την απόφαση να ζητήσει από την παραγωγή να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Έτσι, σήμερα το μεσημέρι, λίγο μετά τις 15.00 ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και ο Πέτρος Χόντος ήταν εκεί για να καταγράψει με τον φακό του TLIFE τις πρώτες εικόνες της άφιξής του.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More