Survivor – Γιώργος Κατσαύνης: «Έχασε ένα φίλο, τη σιχαίνομαι έτσι όπως κάνει»

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, επικρατεί ένταση στους παίκτες των ομάδων, μετά την ψηφοφορία στο επεισόδιο της Δευτέρας, καθώς οι στρατηγικές ανάμεσα στους παίκτες ενισχύονται αφού όλοι προσπαθούν με κάποιο τρόπο να εξασφαλίσουν την παραμονή τους σε αυτό.

Μεταξύ αυτών, ο Γιώργος Κατσαούνης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου που μπορεί το τελευταίο διάστημα να είχαν έρθει αρκετά κοντά, ωστόσο, φαίνεται πως τις τελευταίες ημέρες η σχέση τους περνάει κρίση.

Ο Γιώργος Κατσαούνης μάλιστα θέλησε να εκφράσει τη γνώμη του για την ψήφο της Ασημίνας στη Μαίη, αφού αρχικά πίστευε πως θα ψηφίσει εκείνον.

«Η άποψή μου είναι ότι άλλαξε τελευταία στιγμή γνώμη και δεν με ψήφισε. Ήθελε στην πραγματικότητα να με ψηφίσει αλλά τελικά ψήφισε τη Τζο. Αν ψήφιζε εμένα θα φοβόταν μην την κατακρίνει ο κόσμος και έρθει απέναντί της, γιατί δεν θα ήταν σωστό. Έβαλε τον εγωισμό της κάτω όπως είπε, αλλιώς θα με είχε δώσει στον τάκο για να πάρω πόδι από το παιχνίδι ξεκάθαρα», είπε αρχικά ο παίκτης των Μαχητών. 

«Εγώ λυπάμαι γιατί έχασε έναν φίλο στην πραγματικότητα η Ασημίνα και δεν ξέρει τι θα πει η λέξη φιλία. Δεν έχω κάτι μαζί της αλλά την σιχαίνομαι έτσι όπως κάνει. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη απλώς δεν μου κάνει εμένα για παρέα. Δεν είναι το γούστο μου. Χέ@@@α αν με βγάλει στον τάκο», κατέληξε ο Γιώργος Κατσαούνης.

Read More

And More