Survivor – Γιώργος Κοψιδάς: Δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην Ελλάδα! Τι συνέβη στο αεροδρόμιο;

Ο Γιώργος Κοψιδάς αποχώρησε την περασμένη Τετάρτη από το Survivor, καθώς δέχτηκε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Ήδη από εχθές, ο “αρχηγός” της κόκκινης ομάδας ξεκίνησε το ταξίδι του από τον Άγιο Δομίνικο προς την Ελλάδα, όπως αποκάλυψε και με την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ωστόσο, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, μέσα από τα Instagram Stories του, ένα απρόοπτο συνέβη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του. Ο Γιώργος Κοψιδάς έχασε την ανταπόκριση στο Παρίσι για μόλις λίγα λεπτά, με συνέπεια να περάσει εκεί το βράδυ, πριν πάρει τη νέα πτήση προς την Ελλάδα.

“Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους πάρα πολύ για τα υπέροχα μηνύματά σας και τις ευχές σας για την επιστροφή μου στην Αθήνα. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω επιστρέψει ακόμη, έχω μείνει στο Παρίσι, όπου θα περάσω εδώ το βράδυ μου γιατί έχασα την πτήση μου για 2-3 λεπτά δεν πρόλαβα την ανταπόκριση για Αθήνα. Συνέβησαν διάφορα περιστατικά, κακοτυχίες και σήμερα θα περάσω μια πολύ ωραία βραδιά στο μαγικό Παρίσι και θα επιστρέψω αύριο στην Αθήνα. Σαν κάτι να μη θέλει να επιστρέψω πίσω…” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κοψιδάς.

 

Read More

And More