Survivor – Γιώργος Κόρομι: Από τις Ειδικές δυνάμεις στο ριάλιτι επιβίωσης! Τι δήλωνε δύο χρόνια πριν;

Αναμφίβολα, ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει στο φετινό Survivor είναι ο Γιώργος Κόρομι. Οι λόγοι; Η εξωτερική του εμφάνιση, οι ικανότητές του στον στίβο επιβίωσης αλλά και η προσφορά του στην καλύβα. (διάβασε εδώ αναλυτικά για τη ζωή του Γιώργου Κόρομι από τους Μαχητές)

Ο 33χρονος υπήρξε μοντέλο με σημαντικά βήματα στον χώρο της μόδας. Τον Ιούλιο του 2018 είχε ποζάρει για το περιοδικό ΟΚ! και είχε δηλώσει: «Έχω περπατήσει για Έλληνες σχεδιαστές σε fashion shows, στο fashion week και στην AXDW και έχω κάνει την προσπάθειά μου στο εξωτερικό –στο Μιλάνο-, όπου φωτογραφήθηκα για editorials σε περιοδικά. Μια συνεργασία που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν εκείνη με τους Dsquared2, όπου φωτογραφήθηκα για την καμπάνια του αρώματός  τους Wild».

Μάλιστα, είχε πως του αρέσει να τεστάρει τις αντοχές του: «Περνάω καθημερινά τουλάχιστον δύο ώρες στο γυμναστήριο. Δεν το βλέπω ως θυσία ή εξαναγκασμό, αλλά ως τρόπο ζωής. Μου αρέσει να φτάνω στα όριά μου, να τα ξεπερνάω και να δημιουργώ νέα. Έτσι, υπηρέτησα και στις Ειδικές Δυνάμεις, στα αλεξίπτωτα. Εκεί μαθαίνεις να μη φοβάσαι».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OK! Magazine Greece (@okmagazinegr)

Read More

And More