Survivor – Γιώργος Κόρομι: Το φωτογραφικό άλμπουμ της παιδική του ηλικίας

Βρισκόμαστε πλέον μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor με τον Σάκη Κατσούλη και τον Ηλία Μπόγδανο να είναι οι δυο μεγάλοι φιναλίστ του τελικού όπως ανακοινώθηκε χθες το βράδυ από τον Γιώργο Λιανό. Ο ημιτελικός του Survivor, του ριάλιτι επιβίωσης που διήρκησε σχεδόν επτά μήνες, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα με τους τέσσερις φιναλίστ Γιώργο Κόρομι, Ηλία Μπόγδανο, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκη Κατσούλη να είναι εκείνοι που αγωνίζονταν για μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Ο Γιώργος Κόρομι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν οι δυο τελευταίοι υποψήφιοι του παιχνιδιού με τον γοητευτικό επιχειρηματία να είναι εκείνος που τελικά τερμάτισε τέταρτος. Ο 33χρονος επιχειρηματίας ήταν από τους πρώτους παίκτες που μπήκαν στο ριάλιτι επιβίωσης και κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το τέλος. (δες εδώ όσα θες να ξέρεις για τον γοητευτικό επειχειρηματία)

Αρχικά ως παίκτης της μπλε ομάδας ο “Κόρο” με καταγωγή από την Ουγγαρία ήρθε κοντά με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τη Σοφία Μαργαρίτη και τον Κώστα Παπαδόπουλο με τους οποίους συνέχισε να κάνει παρέα και όταν μεταφέρθηκε στην κόκκινη ομάδα. Εκεί, γρήγορα έγινε αγαπητός από όλα τα μέλη της υπόλοιπης ομάδας ενώ με τον μόνο που τον είδαμε να έρχεται σε ρήξη ήταν ο Τριαντάφυλλος.

Οι δυο άντρες αν και αρχικά έκαναν παρέα κάποια στιγμή ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση με τον Κόρο να φτάνει στο σημείο να μη θέλει να του δίνει ούτε μερίδιο από τα ψάρια που έπιανε.

Για πολλούς από τους συμπαίκτες του ο Γιώργος Κόρομι θεωρούνταν πραγματικός Survivor αφού όλοι παραδέχονταν πως είναι ο μοναδικός που θα μπορούσε να επιβιώσει όπου και να τον άφηναν. Αξίζει δε να αναφέρουμε πως όλους αυτούς τους μήνες ο Κόρο, φρόντιζε να κρατά μια πιο “ήπια” στάση μακριά από  ίντριγκες έχοντας όμως αρκετά ξεσπάσματα στους στίβους μάχης,

Η οικογένειά του όλους αυτούς τους μήνες τον παρακολουθούσε και τον στήριζε ενώ μέσω μιας σελίδας που είχαν φτιάξει στο instagram δημοσίευσαν και κάποιες φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία. Εμείς τις συγκεντρώσαμε και σου τις παρουσιάζουμε παρακάτω.

Read More

And More