Survivor: Η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου καμάρωσε για τη νίκη του συντρόφου της, Ηλία Μπόγδανου

Η άφιξη του Ηλία Μπόγδανου και της Καρολίνα Καλύβα στο Survivor φαίνεται πως άλλαξε την τύχη της κόκκινης ομάδας, καθώς κατάφεραν να πετύχουν δύο σερί νίκες και να πάρουν την πολυπόθητη ασυλία. Οι δύο νέοι παίκτες έκαναν δυναμική είσοδο και μέχρι στιγμής έχουν κερδίσει σχεδόν όλα τα αγωνίσματα στα οποία μάχονται.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor (2/2) η κόκκινη ομάδα πήρε τη νίκη με μεγάλη διαφορά από τη μπλε (10-3) και ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν ο παίκτης που έδωσε τον πρώτο αλλά και τον τελευταίο πόντο στην ομάδα του. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης αποτελεί έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες του reality, γεγονός που έχει ήδη αποδείξει.

Ανάμεσα σε εκείνους που παρακολούθησαν το χθεσινό επεισόδιο ήταν και η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου. Το όμορφο μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, στηρίζει και καμαρώνει τον αγαπημένο της.

Μάλιστα, στο τέλος του επεισοδίου η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου δημοσίευσε ένα story στο προφίλ της στο Instagram, γράφοντας: “Energy speaks louder than words”.

Δες την ανάρτηση:

Read More

And More