Survivor: Η κολλητή του Νίκου Μπάρτζη αποκαλύπτει πώς είναι στην προσωπική του ζωή!

Μια από τις κολλητές φίλες του Νίκου Μπάρτζη, του 26χρονου αγρότη του Survivor, και πιο συγκεκριμένα η κόρη της νονάς του μίλησε σήμερα το πρωί μέσω Skype στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργου, Ευτυχείτε.

Η νεαρή κοπέλα ανέφερε πως όλο το χωριό έχει ενωθεί, προκειμένου να καταφέρει ο νεαρός παίκτης να φτάσει στον τελικό. Ακόμη μίλησε και για το ενδεχόμενο να δούμε τον Τζέιμς με τον Νίκο να συγγενεύουν αλλά και για την επίθεση που έκανε χθες βράδυ ο Παύλος Γαλακτερός στα δυο παιδιά.

“Το περιμέναμε ότι θα παραμείνει ο Νίκος και το προσπαθήσαμε και αρκετά. Ήμασταν όλοι ενωμένοι γιατί θέλαμε να μείνει στο παιχνίδι, θέλουμε να τον βλέπουμε να συνεχίζει. Σίγουρα υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση κάθε φορά που είναι υποψήφιος. Βλέπουμε ένα παιδί που είναι το ίδιο με αυτό που ήταν εδώ, δεν έχει αλλάξει κάτι στη συμπεριφορά και τον χαρακτήρα του. Έτσι τον έχουμε αγαπήσει από μικρό παιδί και αυτό βλέπουμε και στο παιχνίδι.

Με τον Τζέιμς θεωρώ ότι είναι πραγματικοί φίλοι. Τον γνωρίζω επειδή είμαστε μαζί από μικρά. Ο Νίκος έτσι δίνεται στους φίλους του, όταν νιώσει κάποιον κοντά του και τον θεωρήσει φίλο του, έτσι είναι, δεν κρύβεται, δεν προσπαθεί να δημιουργήσει μια φιλία για να γίνει αρεστός. Το κάνει γιατί το αισθάνεται, Νομίζω και στον τελικό να φτάσουν οι δυο τους η φιλία τους θα συνεχιστεί… Ο Νίκος είναι ελεύθερος. Κάνουν πλάκα με την αδερφή του Τζέιμς, γιατί να μην είναι μαζί; Την έχω δει την αδερφή του και θεωρώ ότι είναι πολύ όμορφη κοπέλα.

Εγώ δεν έχω μιλήσει μαζί της αλλά οι γονείς του Νίκου απ΄ όσο ξέρω μιλάνε με τους γονείς του Τζέιμς. Δεν ξέρω βέβαια αν ο Τζέιμς τον θέλει για γαμπρό γιατί ο Νίκος δεν το έχει με τη θάλασσα… Ο Παύλος θεωρώ ότι είναι πολύ καλό παιδί αλλά επηρεάστηκε, άλλαξε η συμπεριφορά του μέσα σε μια εβδομάδα χωρίς να έχει γίνει κάτι συνταρακτικό. Τουλάχιστον εμείς δεν έχουμε δει κάτι… Ο Νίκος και ο Τζέιμς είναι αγαπητά παιδιά στον κόσμο αλλά όσο περνάει ο καιρός θα δυσκολεύει η κατάσταση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε τον Νίκο για να φτάσει στον τελικό. Στηρίζουμε και τον Τζέιμς στις ψηφοφορίες” είπε.

Read More

And More