Survivor – Η Νικολέτα Μαυρίδη κάνει απολογισμό: «Αγωνίστηκα, χτύπησα, έπεσα, πόνεσα, έκλαψα»

Ένας μήνας πέρασε από την ημέρα που η Νικολέτα Μαυρίδη αποχαιρέτησε οριστικά το Survivor, γεμάτη πληγές και εμπειρίες που θα κρατήσει για μια ζωή. Το βράδυ της Τρίτης, η καλλονή χορεύτρια έκανε τον δικό της απολογισμό μέσα από τα social media, εκφράζοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά της μετά την αποχώρηση της από το reality επιβίωσης.

«Περνούν γρήγορα οι μέρες. Έτσι πέρασε και 1 ολόκληρος μήνας μακριά από το παιχνίδι, από το Survivor. Βλέπω φωτογραφίες και μέχρι και σήμερα δεν μπορώ να πιστέψω που βρισκόμουν, τι εμπειρίες έχω αποκομίσει, πόσες στιγμές και ποσά πρόσωπα που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό μου αλλά πάνω από όλα στην καρδιά μου!

Αγωνίστηκα, πείνασα, χτύπησα, έπεσα, πόνεσα, έκλαψα, σηκώθηκα πιο δυνατή, τραγούδησα, χόρεψα, πανηγύρισα (νομίζω το καταλάβατε όλοι) και επιβίωσα σε συνθήκες που δεν πίστευα ποτέ πως θα τα καταφέρω.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikoleta Mavridi ⚡️ (@nicol.mavridi)

 

Η πιο δύσκολη, έντονη αλλά και ομορφότερη εμπειρία της ζωής μου…!! Το μεγαλύτερο έπαθλο για μένα… τα παιδιά. Ευχαριστώ ολόψυχα όλο τον κόσμο για τα μηνύματα και την στήριξη του απέναντι στο πρόσωπο μου… Το εκτιμώ πολύ! Πηγή δύναμης για μένα η οικογένεια μου και οι φίλοι μου, που με περίμεναν με την πιο ζέστη αγκαλιά! Σας αγαπάω πολύ… Να χαμογελάτε, να πιστεύετε στον εαυτό σας και να κυνηγάτε τα όνειρα σας» έγραψε χαρακτηριστικά η Νικολέτα Μαυρίδη.

Read More

And More