Survivor: Η πρώτη ανάρτηση της παίκτριας των μαχητών Έλενας Λιλιοπούλου που αποχώρησε οικειοθελώς

H Έλενα Λιλιοπούλου είναι η νεαρή φουρνάρισσα που γνωρίσαμε στα πρώτα επεισόδια του Survivor αφού συμμετείχε στην ομάδα των μαχητών. Η παραμονή της ωστόσο στον Άγιο Δομήνικο ήταν σύντομη αφού παρά την καλή της απόδοση στα αγωνίσματα αποφάσισε να αποχωρήσει γιατί δεν άντεχε την απουσία των αγαπημένων της προσώπων.

Πριν μερικές ημέρες η Έλενα Λιλιοπούλου επέστρεψε στη χώρα μας με τον Μιχάλη Αρναούτη και έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο instagram.

Συγκεκριμένα, η νεαρή πρώην παίκτρια του Survivor δημοσίευσε μια φωτογραφία της ομάδας της γράφοντας, “Υπέροχη εμπειρία, μοναδικό ταξίδι. Στηρίζουμε μαχητές” ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε ακόμη ένα στιγμιότυπο από το Survivor που τη βλέπουμε να αγκαλιάζεται με τη συμπαίκτριά της Μαριαλένα Ρουμελιώτη και έγραψε, “Το κορίτσι μου, ότι πιο αυθεντικό γνώρισα…Tο ταίρι μου, θα πω ότι είμαι υπερήφανη για εσένα και θέλω να συνεχίσω να σε βλέπω έτσι ακριβώς όπως είσαι, προχώρα δυνατά εγώ σε στηρίζω εύχομαι να αργήσουμε να τα πούμε…. Πήγαινε μέχρι το τέλος!!!”.

 

Read More

And More