Survivor: Η σύζυγος του Κώστα Παπαδόπουλου μιλά για πρώτη φορά στην κάμερα και αποκαλύπτει τον πραγματικό του χαρακτήρα

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” μίλησε για πρώτη φορά η σύζυγος του Κώστα Παπαδόπουλου, του ζαχαροπλάστη του φετινού Survivor. Η Μαρίνα, όπως είναι το όνομά της μίλησε για τη στάση του μέσα στο παιχνίδι αλλά και για το γλυκό “Survivor” που έχει φτιάξει για εκείνον όσο βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.

“Είναι απρόβλεπτος. Είχε κάνει αίτηση τρεις φορές για το παιχνίδι. Είμαστε μαζί από το 2002. Τα παιδιά μου τον αγαπάνε πολύ. Είναι περήφανα και θέλουν να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Είναι άνθρωπος που δε του αρέσουν αυτοί που δεν προσπαθούν, που κάθονται και ο Τριαντάφυλλος τον έχει πετύχει σε αυτό το σημείο, δεν αγαπά τους λουφαδώρους.

Εντάξει, στο παιχνίδι μπορεί να έχει βγει κάποιες φορές εκτός εαυτού.  Στεναχωριέμαι πάρα πολύ αλλά δε τα παίρνω και κατάκαρδα. Υπάρχουν και αρνητικά μηνύματα αλλά υπερισχύει το θετικό. Πιστεύω ότι θα φτάσει μέχρι τον τελικό.. Είναι μια παρηγοριά γιατί τον βλέπουμε, τον ακούμε, είναι σαν να τον έχουμε δίπλα μας” ανέφερε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Κώστα Παπαδόπουλου.

Read More

And More