Survivor: Η τούρκικη παραγωγή μελετά το “φαινόμενο” Τριαντάφυλλος

Μπορεί το Survivor να ξεκίνησε μόλις την περασμένη Κυριακή και να έχουμε δει τους παίκτες να μάχονται σε μόλις δυο αγωνίσματα ωστόσο έχουμε πάρει ήδη μια μικρή γεύση της δυναμικής του καθενός. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας από τους παίκτες που όπως έχουμε παρατηρήσει δεν είναι ούτε ιδιαίτερα γρήγορος αλλά ούτε και εύκαμπτος.

Μάλιστα, στο χθεσινοβραδινό αγώνισμα ο τραγουδιστής μπορεί να αγωνίστηκε μόλις μια φορά και ενώ έδειχνε πως δε θα καταφέρει να τερματίσει τελικά κατάφερε να κερδίσει τον πόντο για την ομάδα του αφού ήταν ιδιαίτερα εύστοχος. Αυτό βέβαια δε στάθηκε ικανό από το να αποτρέψει τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν στο συμβούλιο και να είναι ένας από τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου και όσα είπε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, ο τραγουδιστής έχει βρει έναν δικό του τρόπο να περνά τα εμπόδια στα αγωνίσματα. Η τεχνική του μάλιστα έχει καταφέρει να εκπλήξει και τους ανθρώπους από την παραγωγή του Τούρκικου Survivor που τον παρακολουθούν με τεράστια προσοχή όταν αγωνίζεται.

Read More

And More