Survivor – Ηλίας Μπόγδανος: Ο κούκλος τραγουδιστής που εισβάλλει στο reality επιβίωσης – Η φιλία με την Χριστίνα Μπόμπα και το YFSF

Το Survivor έκανε πρεμιέρα πριν περίπου ένα μήνα και σχεδόν κάθε βδομάδα εισβάλλουν νέοι παίκτες στο απόλυτο reality επιβίωσης! Όπως έγινε γνωστό την περασμένη Πέμπτη, ακόμη τρία άτομα πρόκειται να προστεθούν στις ομάδες των Διάσημων και των Μαχητών. Ο Ηλίας Μπόγδανος ταξίδεψε με την Βαλέρια Χοψονίδου για τον Άγιο Δομίνικο και σε λίγες ημέρες πρόκειται να τους δούμε να ρίχνονται στους στίβους μάχης του Survivor! 

Ποιος είναι ο Ηλίας Μπόγδανος

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ο frontman της pop-rock, ελληνικής μπάντας, INCO, που ξεχωρίζει ως ό,τι πιο cool συμβαίνει στην αθηναϊκή μουσική σκηνή. Οι INCO ξεκίνησαν το 2014, χτίζοντας ένα φανατικό νεανικό κοινό, αφού έχουν εμφανιστεί σε πολλά events και σκηνές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μάλιστα, έχουν βρεθεί στην ίδια σκηνή με τεράστια ονόματα, όπως οι Robbie Williams, Kovacs, Kasabian, David Guetta, White Lies, Wiz Khalifa και Ellie Goulding. Έχουν συμμετάσχει σε μεγάλα festival, όπως το Rockwave, το Eject και το Exit Festival, ενώ πραγματοποιούν συνέχεια εκρηκτικές talk of the town, live εμφανίσεις.


Φυσικά έχουν ξεχωρίσει οι sold out βραδιές που διοργάνωναν – προ πανδημίας – στο ιστορικό Rock n’ Roll, καθώς η ενέργεια και το performance του Ηλία, είναι μοναδικά. Έχουν κυκλοφορήσει 4 singles, ενώ μία από τις τελευταίους τους επιτυχίες με τίτλο «Μη μ’ αγαπάς», την έγραψε ειδικά για αυτούς ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Εκτός, όμως, από τη μουσική, μεγάλο κομμάτι της ζωής του Ηλία αποτελεί και ο αθλητισμός. Αθλητής στο τρίαθλο και την πυγμαχία, αλλά και spinning instructor, γνωρίζει πως να επιβιώνει στα δύσκολα! Όπως καταλαβαίνεις, αυτό αποτελεί ένα μεγάλο ατού για τη συμμετοχή του στο Survivor, αφού είναι πανέτοιμος να χαρίσει νίκες στην ομάδα του.

Ο Ηλίας Μπόγδανος έγινε ευρύτερα γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό, στις αρχές του 2020 όταν συμμετείχε στην 6η σεζόν του Your Face Sounds Familiar στον ANT1. Ο νεαρός καλλιτέχνης αποτελούσε ένα από τα μεγάλα φαβορί του show και οι μιμήσεις του ως Billie Eilish, Lil Nas και τον frontman των Red Hot Chilly Peppers άφησαν εποχή. Δυστυχώς εξαιτίας της πανδημίας, το YFSF σταμάτησε να προβάλλεται και ο Ηλίας δεν μπόρεσε να μας δείξει το εύρος του ταλέντου του. 

Ο Ηλίας Μπόγδανος έχει, μάλιστα, δύο πολύ διάσημους φίλους! Ο νεαρός τραγουδιστής διατηρεί στενή φιλία με τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα αλλά και την κουμπάρα τους, Μαρίνα Βερνίκου. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Ηλίας μαζί με το ζευγάρι βρίσκονται στο σπίτι τους στο Κολωνάκι και μαγειρεύουν όλοι μαζί, ενώ το περσινό καλοκαίρι έκαναν και κοινές διακοπές. 

Πάντως και στην προσωπική του ζωή δεν περνά καθόλου άσχημα! Βλέπεις, ο Ηλίας Μπόγδανος διατηρεί σχέση με την καλλονή, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, την οποία γνωρίσαμε στον τελευταίο κύκλο του GNTM. Λίγο πριν πετάξει για Άγιο Δομίνικο, ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με τη σύντροφό του στα social media.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Bogdanos (@iliasbogdanos)

Read More

And More