Survivor – Ημιτελικός: Αποχώρησε η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου – Όσα δε γνώριζες για εκείνη

Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου ή αλλιώς Μαίη είναι η παίκτρια που αποχώρησε από τον σημερινό Ημιτελικό του Survivor. H Mαίη είναι από τους παίκτες που δεν μπήκαν από την αρχή του παιχνιδιού αλλά στην πορεία του και κατάφερε να φτάσει κοντά στον τελικό προσπαθώντας να αποφύγει την εμπλοκή της σε καβγάδες και διενέξεις με τους υπόλοιπους παίκτες.

«Δε με στεναχώρησε καθόλου το αποτέλεσμα. Αισθάνομαι και εγώ νικήτρια. Χαίρομαι που έκανα περήφανους τους γονείς μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με στήριξε, την παραγωγή που μου έδωσε τη δυνατότητα να πάρω μέρος σε αυτό το παιχνίδι, όλους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας, εσένα Γιώργο που ήσουν δίπλα μας. Αν μου δινόταν η ευκαιρία θα το ξαναέκανα» είπε η Μαίη αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

 Ποια είναι όμως η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου;

Η Μαίη, η οποία γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου του 1997 έχει καταγωγή από την Καστοριά.

Από το 2012 είναι Πρωταθλήτρια Κωπηλασίας με τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς και πλέον αγωνίζεται ως Μέλος του Ναυτικού ομίλου Θεσσαλονίκης από το 2017, ενώ ανήκει μόνιμα στις επιλογές της εθνικής ομάδας από το 2013.

Το 2017, ήρθε τρίτη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας για άτομα κάτω των 23 ετών, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο ενώ την ίδια χρονιά, το 2017 κέρδισε την 1η θέση στο τετραπλό μετά πηδαλιούχου στην Παράκτια κωπηλασία Thonon-France.

Έχει επίσης κερδίσει ένα ασημένιο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες το 2018.

 

Read More

And More