Survivor: «Κατακεραυνώνει» τον Σπύρο Μαρτίκα – «Νομίζει ότι είναι ο βασιλιάς»

Στο κόκκινο είναι οι εντάσεις τις τελευταίες ημέρες στο Survivor, με τον Σπύρο Μαρτίκα να βρίσκεται στο στόχαστρο, ενώ για μία ακόμη φορά βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η Μαίη Εμμανουηλίδου και η Στέλλα Ανδρεάδου είναι και αυτές προτεινόμενες προς αποχώρηση, με την πρώτη να σφάζει με το γάντι τον Σπύρο Μαρτίκα, αφού  δεν πιστεύει καν στα καλέσματα που κάνει στον κόσμο για να τον ψηφίσουν.

«Ο Σπύρος νομίζει ότι είναι ο king του Survivor, ότι κατευθύνει τους πάντες κι ο κόσμος του ανήκει. Αυτός αποφασίζει με τα καλέσματά του για το ποιος θα μείνει και ποιος όχι. Δεν ξέρω πως το έχει στο κεφάλι του και νιώθει πως πείθει και τους γύρω του με αυτά τα καλέσματα. Στο τέλος βγαίνει πάντα σωστός».

Από τη μεριά του ο Σπύρος δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει τι λένε γενικά για αυτόν στο Survivor κι από την αντίπαλη ομάδα. «Δεν ξέρω αν έχει συμβεί ξανά στο Survivor. Τόση πολλή καχυποψία στη φαντασία δεν έχω ξαναδεί. Με τόση πολλή φαντασία να εκδηλώνεται ο φόβος μιας ενδεχόμενης παραμονής μου, είναι ανεκδιήγητος. Από την Μαίη δεν περίμενα ευχαριστώ».

Read More

And More