Survivor: Κατέρρευσε ο Τάκης Καραγκούνιας μόλις έμαθε για τον θάνατο του πατέρα του – «Θα κλαίω πάνω απ’ τον τάφο»

Τραγικές ώρες για τον Τάκη Καραγκούνια στο Survivor, ο οποίος ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της παραγωγής για τον θάνατο του πατέρα του.

Ο Τάκης Καραγκούνιας κατέρρευσε μπροστά στην κάμερα.

«Πέθανε ο πατέρας μου και εγώ είμαι εδώ. Όταν χάνεις έναν γονιό, είναι κάτι πολύ σκληρό, δεν μπορώ να κάνω κάτι, είμαι αδύναμος τελείως. Δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι πολύ μπερδεμένος. Είμαι στην άλλη άκρη του κόσμου και να θέλω να παραστώ στην τελετή της κηδείας δεν μπορώ…» είπε αρχικά o Τάκης Καραγκούνιας.

Και πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια: «Δεν γίνεται να είμαι εκεί, δεν προλαβαίνω. Η παραγωγή από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μου και τους ευχαριστώ. Μου είπαν να πάρω την πρώτη πτήση, να πάω πίσω και μετά να γύριζα στο παιχνίδι.

Τους ευχαριστώ που δείχνουν την ανθρώπινη πλευρά τους, αλλά οι πτήσεις είναι μεγάλες, τουλάχιστον 15 ώρες και πάνω, οπότε… δεν θα ξαναδώ τον πατέρα μου. Είμαι πολύ μπερδεμένος, είπε για το εάν πρέπει να εγκαταλείψει το Survivor.

«Όταν γυρίσω θα πάω σε έναν τάφο και θα κλαίω. Δεν πρόλαβα να του πω: “Πατέρα, συγχώρεσέ με”, αν του έχω κάνει κάτι», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

 

Read More

And More