Survivor – Κρις Σταμούλης: Έτσι απαντά σε όσους αμφισβητούν το πτυχίο του στη νομική

Τον Κρις Σταμούλη τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο φετινό Survivor όπου μας συστήθηκε με την ιδιότητα του δικηγόρου. Ωστόσο κατά την παραμονή του εκεί, πολλοί ήταν οι τηλεθεατές που έσπευσαν να αμφισβητήσουν την ιδιότητα αυτή.

Η αμφισβήτηση αυτή συνεχίστηκε και μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης με κάποιους να επιμένουν ότι δεν τελείωσε ποτέ τη νομική. Αυτό έκανε τον Κρις να πάρει τελικά την απόφαση να δείξει στους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram το πτυχίο του προκειμένου να αποδείξει πως δε λέει ψέματα. (δες εδώ το λάθος του Κρις που έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι δεν είναι δικηγόρος)

“Αν και ποτέ δε μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω σε κακόβουλα και αρνητικά σχόλια που γράφονται για εμένα, ίσα ίσα μόνο γελάω, και με αφήνουν ανεπηρέαστο αφού ξέρω καλά ποιος είμαι. Ωστόσο σήμερα θέλω να απαντήσω σε ένα συγκεκριμένο σχόλιο που επαναλαμβάνεται από έναν τύπο που με λέει ψεύτη και απατεώνα λέγοντας πως δεν έχω τελειώσει ποτέ τη Νομική και έχω τελειώσει ένα ΙΕΚ και δεν είμαι δικηγόρος. Θέλω να δώσω μια απάντηση δείχνοντας το πτυχίο μου” λέει στο βίντεό του ο Κρις Σταμούλης δείχνοντας το πτυχίο του.

Read More

And More