Survivor: Ξεσπά η Αναστασία Περράκη για το bullying εις βάρος της Ανθής Σαλαγκούδη

Εδώ και μερικές ημέρες, η Ανθή Σαλαγκούδη έχει δεχτεί δεκάδες αρνητικά σχόλια στα social media τόσο για τις χαμηλές επιδόσεις της στο Survivor όσο και για το γεγονός ότι χθες αναδείχθηκε η πιο δημοφιλής παίκτρια του reality επιβίωσης. Η καλή της φίλη και γνωστό μοντέλο Αναστασία Περράκη ξέσπασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμό στο Instagram κατά όλων που, όπως χαρακτηριστικά τονίζει, ασκούν bullying στην Ανθή για την εμφάνισή της στο Survivor.

«Είναι λυπηρό να ακούω από ανθρώπους που έχουν στο παρελθόν εκφραστεί δημόσια σε συνεντεύξεις τους ότι έχουν υποστεί μπουλινγκ από άλλους ,να επιλέγουν να κάνουν εκείνοι μπουλινγκ τώρα, με οποία πρόφαση και αν αυτό γίνεται ,από οποία θέση και με όποια δικαιολογία .Στο ποιά είναι η Άνθη θα απαντήσω ποιά είμαι εγώ, ποιος είσαι εσύ και ποιοι είμαστε όλοι μας!

Ο κάθε άνθρωπος έχει την δίκη του αξία και όλοι εμείς πρέπει να την σεβόμαστε αν θελουμε να λεγόμαστε άνθρωποι με παιδεία και αυτό δεν έχει να κάνει με την μόρφωση. Ας σταματήσουμε λοιπόν να βρίσκουμε εύκολα θύματα για εναποθέσουμε το φταίξιμο για τα προσωπικά μας πρόβλημα και τις δύσκολες καταστάσεις τις οποίες μπορεί να βιώνει ο καθένας, ας φύγουμε από το πάντα φταίει ο άλλος, με το αναλάβει ο καθένας την ευθύνη του που το αναλογεί!

Ας γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι! Δεχομαι οποιοδήποτε είδους χιούμορ, πλάκα ή τρολαρισμα από την στιγμή που αυτό δεν ξεπερνάει τα όρια της ηθικής. Όχι μόνο για την Άνθη που είναι φίλη μου αλλά για την ΚΑΘΕ Ανθή εκεί έξω», έγραψε η Αναστασία Περράκη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @anastasiaperraki

Read More

And More