Survivor: «Μακάρι να φύγεις εσύ Μυριέλλα και να μείνουμε εμείς»

Με εντάσεις ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Survivor και αυτό οφείλεται στην αποψινή αποχώρηση.

Πρωταγωνιστής για μία ακόμη φορά ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος εξέφρασε ανοιχτά πως θέλει να αποχωρήσει η Μυριέλλα, κατηγορώντας της πως δεν είναι αληθινή.

«Στο Survivor πρέπει να μείνουν πραγματικοί και αληθινοί χαρακτήρες, όπως είναι και ο Ανδρέας. Εύχομαι να ξεσκεπάζονται και να πέφτουν οι μάσκες και να πάει ο καθένας σπίτι του. Ελπίζω ο κόσμος να έχει δει όλα αυτά που κάνει τόσο καιρό και να τα εκτιμήσει, αν δεν τα εκτιμήσει εγώ θα φύγω. Ένας από αυτούς που αναφέρομαι, είναι η Μυριέλλα που πριν μία βδομάδα μου έλεγα θέλω να φύγω και μετά όταν είχε τον καβγά με τον Στάθη, βγήκε να τον υπερασπιστεί με στόμφο», είπε αρχικά ο παίκτης των Μαχητών.

Και συνέχισε: «Είσαι εδώ πέρα μιλάς για καμπές, λες θέλω να φύγω και ίσως να φύγει κάποιος που αξίζει σήμερα. Μακάρι να μείνω ή εγώ, ή ο Ανδρέας, ή ο Σπύρος που είναι συμπαίκτης μου και να φύγεις εσύ. Με πείραξε πάρα πολύ ο τρόπος που μου μίλησες στο συμβούλιο. Με κοιτάς με μίσος λες και σου έχω κάνει κακό. Είσαι κουραστική». 

Η Μυριέλλα Κουρεντή θέλησε να απαντήσει στον παίκτη της μπλε ομάδας, λέγοντάς του: «Εγώ πηγαίνω πάντα με αυτό που θεωρώ σωστό και δίκαιο, ειδικά όταν θεωρώ ότι πάει να γίνει μία τρομερή αδικία εις βάρος κάποιου. Επίσης έχω μπει πολλές φορές ότι περνάω σκαμπανεβάσματα με το αν περνάω καλά στο παιχνίδι ή αν θα αισθανόμουν καλύτερα να αποχωρήσω. Δεν κοιτάω ποτέ και κανέναν άνθρωπο με μίσος Τάκη. Είμαι πολύ πιο καλός άνθρωπος και δεν ήρθα στο Survivor να κοιτάξω πρώτη φορά στη ζωή μου άνθρωπο με μίσος».

Read More

And More