Απίστευτη αποκάλυψη!

Survivor: “Μου πρόσφεραν 300.000 ευρώ για να μπω στο παιχνίδι”

Το Survivor αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα και έτσι πολλοί ήταν εκείνοι που δέχτηκαν πρόταση να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο και να λάβουν μέρος στο παιχνίδι. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Light. Ο γνωστός τράπερ αποκάλυψε σε ένα live του στο Instagram, ότι η εταιρεία παραγωγής του πρόσφερε το αστρονομικό ποσό των 300.000 ευρώ για να μπει στο reality επιβίωσης.

“Μου έκαναν πρόταση για το Survivor. Δόξα τω Θεώ. Είχα άγιο και δεν πήγα. Φοράνε μαντήλι στο κεφάλι και παλεύουν να πάρουν ο ένας τη λαμπάδα του αλλού. Θα γυρνούσα σπίτι και θα με κορόιδευε και η κουτσή Μαρία. Δεν πήγα γιατί θα γινόμουν ρεζίλι. Μου έδιναν πάρα πολλά λεφτά να πάω. Πάρα πολλά λεφτά. Κάποια στιγμή το σκέφτηκα, δεν θα πω ψέματα, αλλά μετά είπα πως θα γυρίσω εδώ πέρα. Έχω άλλα δέκα χρόνια καριέρας.

Η πρόταση η αρχική ήταν 300.000 ευρώ για τρεις μήνες. Και ήταν διατεθειμένοι να κλείσουν και στα 400.000. Θα ερχόταν εκείνος που έχει την εταιρεία παραγωγής για να συζητήσουμε. Και είπα “δε θέλω, κρατήστε τα. Δώστε τα στην Κρεμλίδου”. Που να πας; Αν είσαι στο τέλος της καριέρας σου και θέλεις να ανανεωθείς, να πας. Καλά έκανε ο Bo και πήγε. Αλλά τώρα να πάει ο Light, ο Snik, ο Mad Clip και ο Fy, θα τον βλέπουν οι άλλοι από την τηλεόραση και θα τον κοροϊδεύουν”, ανέφερε ο Light.

Δες το βίντεο:

Read More

And More