Survivor: Ο φίλος του Τζέιμς Καφετζή μιλά για την ομοιότητα με τον πρίγκιπα Χάρι και την προσωπική του ζωή

Ο Τζέιμς Καφετζής είναι ένα από τα πρόσωπα του φετινού Survivor που έχουν καταφέρει από την πρώτη κιόλας μέρα να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο ριάλιτι επιβίωσης τόσο με τις αθλητικές τους επιδόσεις όσο και με τον χαρακτήρα τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει να έρχεται σε αντιπαράθεση με συμπαίκτες του και να προβάλλει έναν πιο ηγετικό χαρακτήρα.

Για όλα αυτά αλλά και για το πως είναι ο Τζέιμς στην κανονική του ζωή μίλησε ένας από τους φίλους του το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

“Με τον Τζέιμς γνωριζόμαστε από μικρά παιδιά. Ήμασταν μαζί στο σχολείο. Κάποια στιγμή είχαμε παίξει και ποδόσφαιρο μαζί. Έχουμε κάνει πολλά ταξίδια μαζί. Το θεωρώ λίγο αναμενόμενο. Ήμουν σίγουρος πως λόγω της εξυπνάδας του θα έβρισκε πάντα τρόπο να κερδίζει τα αγωνίσματα και χωρίς κοιλιακούς. Μοιάζει πολύ στον πρίγκιπα Χάρι λόγω της καταγωγής του. Πάντα ήταν γαλοζοαίματος, έτσι τον λέγαμε από μικρή. Ήταν ο βασιλιάς της Ρόδου. Ισχύει ότι διέσχισε τον Ατλαντικό με ένα ιστιοπλοϊκό, ήταν και ο πατέρας του με τον αδερφό του μαζί. Πράγματι έτρωγε ένα παξιμάδι κάθε μέρα, έτσι κι αλλιώς δε μπορούσε να φάει κάτι άλλο. Ήταν να πάω και εγώ μαζί του αλλά εν τέλει ακυρώθηκε. Είδα και τον καβγά με τον Τριαντάφυλλο. Είναι αναμενόμενο δυο άτομα από το ίδιο μέρος κάποια στιγμή να έχουν κάποια τριβή. Θεωρώ πως είναι στα πλαίσια του παιχνιδιού να υπάρχουν τριβές. Από μικρός ο Τζέιμς φαινόταν ότι έχει τη στόφα του ηγέτη. Από μικρός ήταν αρχηγός στην ομάδα ποδοσφαίρου, ήθελε πάντα να μας οργανώνει αλλά ποτέ δεν έδινε εντολές…  Έχει τριβές με τον Ασημακόπουλο, τον ζαχαροπλάστη και την Ασημίνα αλλά αυτό είναι γιατί δεν τον γνωρίζουν. Ο Τζέιμς θεωρώ πως όταν βγει θα γελάσει πολύ με τα μηνύματα. Για μένα είναι ήδη νικητής…. Είμαι σίγουρος πως θα αξιοποιήσει τα λεφτά στα ταξίδια και θα βοηθήσει πολύ κόσμο.. Στην προσωπική του ζωή είναι ελεύθερος” ανέφερε ο φίλος του Τζέιμς Καφετζη.

Read More

And More