Survivor – Ο κολλητός του Νίκου Μπαρτζη αποκαλύπτει: “Η Άννα Μαρία είναι του γούστου του και εμείς νομίζουμε ότι…”

Πολύς λόγος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για το αν τελικά ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη έχει δημιουργηθεί κάτι παραπάνω από μια δυνατή φιλία. Αποκορύφωμα, οι χθεσινές ατάκες του Αλέξη Παππά.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο κολλητός του Νίκου Μπάρτζη μίλησε στην εκπομπή Love it και παραδέχτηκε πως και αυτός με αυτά που βλέπει θεωρεί ότι κάτι έχει αναπτυχθεί ανάμεσά του αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η Άννα Μαρία είναι του γούστου του.

“Eίναι χαβαλές κάνει πλάκες, του αρέσει πολύ η παρέα, να μας κάνει να περνάμε καλά. Δε νομίζω ότι ακολουθεί στρατηγική, από τη στιγμή που μπήκε είναι ο εαυτός σου, έτσι είναι ο Νίκος θέλει πάντα να κερδίζει η ομάδα του και για αυτό πολλές φορές τον βλέπουμε να είναι πιο νευρικός, να αντιδρά πιο έντονα από τους άλλους. Θεωρώ ότι στην αρχή ίσως τον υποτιμούσαν ή τον μείωναν γιατί είχαν καταλάβει ότι δεν μπορεί να διατυπώσει σωστά αυτά που σκέφτεται.

Θα ήταν πιο εύκολο το έργο κάποιων να μπορέσουν να τον βγάλουν τον κακό της υπόθεσης και να τον υποτιμήσουν. Κάποιοι θα έχουν στρατηγική και κάποιοι όχι, όλα παίζονται στο παιχνίδι… ο καθένας έχει τον λόγο που πήγε εκεί.

Ο Κώστας είναι ένας άνθρωπος που κοιτάει να τους υποτιμά όλους. Ο Νίκος σίγουρα είναι περήφανος για τη δουλειά του. Είναι μια δουλειά που ξεκίνησαν οι παππούδες του, ανέλαβαν οι γονείς του και τώρα αυτός. Δεν είναι ντροπή να είσαι αγρότης. Και εμείς βλέπουμε ότι έχουν έρθει κοντά η Άννα Μαρία και ο Νίκος αλλά δε μπορούμε να ξέρουμε τι συμβαίνει πραγματικά, έχουμε δει διάφορα που οι πιθανότητες μας πάνε στο ότι κάτι συμβαίνει.

Ακούγεται ότι η Άννα Μαρία έχει σχέση, δε νομίζω ότι ο Νίκος θα μπορεί να μπει ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Είναι όμορφη κοπέλα, πιστεύω ότι είναι του γούστου του. Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία κοπέλα εκτός παιχνιδιού, δεν τον περιμένει καμία” είπε χαρακτηριστικά ο κολλητός φίλος του Νίκου Μπάρτζη.

Read More

And More