Survivor: Ο παίκτης που κέρδισε τον δεύτερο αγώνα κατάταξης και εκείνος που τερμάτισε τρίτος

Μια ανάσα πριν τον ημιτελικό βρίσκεται το Survivor. To ριάλιτι επιβίωσης που έχει συμπληρώσει σχεδόν 6.5 μήνες πρόκειται να ρίξει αυλαία την ερχόμενη Δευτέρα 5 Ιουλίου ενώ μια μέρα πριν την Κυριακή 4 Ιουλίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός. 

Στο αποψινό επεισόδιο πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος αγώνας κατάταξης στον οποίο είδαμε να αγωνίζονται οι τρεις από τους τέσσερις εναπομείναντες παίκτες Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Ηλίας Μπόγδανος αφού ο Γιώργος Κόρομι αποκλείστηκε στον χθεσινό αγώνα κατάταξης.

Εκείνος που έδειξε να τα πηγαίνει καλύτερα είναι ο Σάκης Κατσούλης που κατάφερε να φτάσει πρώτος στις επτά νίκες ενώ στη συνέχεια μονομάχησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Ηλία Μπογδανο με την νεαρή παίκτρια να είναι τελικά εκείνη που αποκλείστηκε.

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Μπόγδανος αγωνίστηκε εκ νέου με τον Σάκη Κατσούλη προκειμένου να δουν ποιος από τους δυο θα είναι εκείνος που θα κερδίσει μια απευθείας θέση στον ημιτελικό. Εκείνος που τελικά κέρδισε είναι ο Σάκης Κατσούλης.

Στον αυριανό αγώνα κατάταξης θα δούμε τους άλλους τρείς παίκτες να αγωνίζονται και πάλι προκειμένου να διεκδικήσουν μια θέση στον ημιτελικό χωρίς να χρειαστεί να τεθούν στη διάθεση του κοινού με τους άλλους δυο να βρίσκονται στη διάθεση του κοινού.

Τα αποτελέσματα από την ψηφοφορία του κοινού θα γίνουν γνωστά στην έναρξη του ημιτελικού της 4ης Ιουλίου στην Αθήνα.

Read More

And More