Survivor: Ο Σάκης Αρσενίου είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όσο περνάει ο καιρός στο Survivor οι συμμαχίες και οι στρατηγικές ανάμεσα στους παίκτες ενισχύονται αφού όλοι προσπαθούν με κάποιο τρόπο να εξασφαλίσουν την παραμονή τους σε αυτό.

Στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας, η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που έχασε και έτσι οδηγήθηκε στο συμβούλιο του νησιού αναγκασμένη να υποδείξει κάποιον από τους παίκτες της ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση με τον Άρη Σοϊλέδη να είναι εκείνος που εξαιρέθηκε από τη διαδικασία καθώς κέρδισε το τοτέμ της ατομικής ασυλίας.

Από την κάλπη των διασήμων αναδείχθηκε ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Σάκης Αρσενίου που αποτελεί μια από τις τελευταίες προσθήκες της κόκκινης ομάδας. Ο λόγος που όπως είπαν οι συμπαίκτες του τον ψήφισαν είναι γιατί πέραν του ότι τον θεωρούν πιο αδύναμο αγωνιστικά, διαφωνούν και με τον τρόπο που μιλά στους συμπαίκτες του και πιο συγκεκριμένα στην Μυριέλλα Κουρεντή και τον Τάκη Καραγκούνια.

Ο ίδιος με τη σειρά του είπε πως δέχεται την ψήφο των συμπαικτών του εκτιμώντας όμως πως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ήταν “μιλημένο” και αποτέλεσμα στρατηγικής μιας και δεν θεωρεί τον εαυτό του τον πιο αδύναμο 

Read More

And More