Survivor: Οι διάσημοι έφυγαν για Άγιο Δομίνικο! Φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου του Survivor! Το reality επιβίωσης επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και πολύ σύντομα θα δούμε διάσημους και μαχητές να αγωνίζονται στην άμμο και τη θάλασσα.

Μπορεί στο αρχικό πλάνο της παραγωγής η πρεμιέρα να είχε οριστεί για τα μέσα του Γενάρη του 2021, ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το Survivor 4 θα ξεκινήσει είτε στις 27 Δεκεμβρίου είτε στις 3 Ιανουαρίου, χωρίς ακόμα να έχει κάτι οριστικοποιηθεί. 

Στην ομάδα των διάσημων φαίνεται να έχουν υπογράψει οι: Αλέξης Παππάς, Περικλής Κονδυλάτος, Μιχάλης Αρναούτης, Αγγελική Λάμπρη, Πάνος Καλλίδης, Τριαντάφυλλος, Ηλίας Μπόγδανος, Κάτια Ταραμπάνκο, Άννα Μαρία Βέλλη, Θωμαή Απέργη, Ελευθερία Ελευθερίου και Γιώργος Κοψιδάς.

Από την άλλη πλευρά τα πρώτα ονόματα της ομάδας των μαχητών είναι οι: Έλενα Κρεμλίδου, Γιώργος Κορόμι, Γιώργος Ασημακόπουλος και Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους παίκτες της ομάδας των διάσημων στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η αντίστροφη μέτρηση τελειώνει και οι μάχες ξεκινούν!

Δες φωτογραφίες:

Αλέξης Παππάς

Πάνος Καλίδης-Ελευθερία Ελευθερίου-Αλέξης Παππάς

Κάτια Ταραμπάνκο-Πάνος Καλίδης-Τριαντάφυλλος-Αλέξης Παππάς

Γιώργος Κοψιδάς-Περικλής Κονδυλάτος

Elizabeth Elechi

 

Εμινέ Γεσίρ

 

 

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More