Survivor: Οι παίκτες που χώρισαν μετά τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης

Έφυγαν για τον Άγιο Δομίνικο αφήνοντας πίσω τους συντρόφους τους, αγωνίστηκαν για μήνες στο Survivor, αλλά μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα αποφάσισαν να χωρίσουν. Αρκετοί παίκτες του ελληνικού Survivor μπήκαν ερωτευμένοι στο παιχνίδι αφήνοντας πίσω στην Ελλάδα το άλλο τους μισό.

Κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν για λιγότερους ή για περισσότερους μήνες δύσκολες συνθήκες διαβίωσης και απαιτητικά αγωνίσματα δοκιμάζοντας παράλληλα τις αντοχές τους. Και ενώ περίμεναν πως και πως να επιστρέψουν στην αγκαλιά των αγαπημένων τους προσώπων, τελικά μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα ξάφνιασαν τους πάντες με την απόφασή τους να χωρίσουν.

Αυτοί είναι οι παίκτες του Survivor που αποφάσισαν να χωρίσουν, σε σύντομο ή σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μετά τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Παύλος Γαλακτερός

Ο Παύλος Γαλακτερός, το διάστημα που αγωνιζόταν στο Survivor, είχε αναφερθεί με τρυφερά λόγια στην τότε σύντροφό του, Νεκταρία. Μάλιστα είχε τονίσει πόσο πολύ του λείπει, όσο εκείνος βρισκόταν μακριά της. Μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο, ο γιος του Νάσου Γαλακτερού βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή που ξάφνιασε τους πάντες.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pavlos Galakteros (@los_galakteros)

Όπως αποκάλυψε ο νεαρός πρώην παίκτης του Survivor, χώρισε από την σύντροφό του, μόλις πέντε ημέρες μετά την άφιξή του στην Ελλάδα. «Παιδιά δε θέλω να σας κάνω να χαρείτε αλλά χώρισα. Γύρισα και πέντε μέρες μετά χωρίσαμε Ήταν μια κοινή απόφαση. Αλλάξανε πολλά. Έλειπα τέσσερις μήνες. Δεν έγινε κάτι αλλά εγώ προσωπικά νιώθω ότι έγινα άλλος άνθρωπος. Νιώθω ότι έχω αλλάξει. Έχω σκληραγωγηθεί. Ακόμα την αποθεώνω. Δεν έχει social. Μεταξύ μας είμαστε μια χαρά. Τώρα είμαστε χώρια, τώρα στο μέλλον δεν ξέρω τι θα γίνει», είπε, το Μάιο του 2021, ο Παύλος Γαλακτερός.

Να σημειωθεί ότι η φιλία του Παύλου Γαλακτερού με την συμπαίκτριά του στο Survivor, Νικολέτα Μαυρίδη πυροδότησε τις φήμες ότι μπορεί να είναι ζευγάρι. Οι κοινές τους εμφανίσεις μετά το Survivor ήταν αρκετές ενώ μαζί απόλαυσαν και τις καλοκαιρινές τους διακοπές. «Δεν είμαστε μαζί με τον Παύλο! Είμαστε πολύ καλοί φίλοι, αγαπιόμαστε πάρα πολύ, έχουμε φανταστική χημεία, αλλά αυτό, μέχρι εκεί. Το λένε και το ξαναλένε», ξεκαθάρισε η Νικολέτα Μαυρίδη σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”.

Ελένη Χαμπέρη

Λίγο μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, αποφάσισε να χωρίσει και η Ελένη Χαμπέρη. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, η πρώην παίκτρια του Survivor, εξηγώντας παράλληλα και τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους με τον πρώην σύντροφό της.

«Ισχύει ότι χώρισα και ο λόγος δεν ήταν το Survivor, αλλά σίγουρα μπορεί να επηρεάζει κι αυτό. Η αλήθεια είναι ότι μέσα το παιχνίδι λίγο σε αλλάζει. Είχαμε τον χρόνο να σκεφτούμε, να δούμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά και να δούμε λίγο πώς ήταν πριν η ζωή μας», εξομολογήθηκε η personal trainer, τον Ιούλιο του 2012, στην εκπομπή Love it και στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Κατερίνα Χαλικιά

Μετά τη συμμετοχή της στο Survivor το 2018, χώρισε και η διεθνής μπασκετμπολίστρια Κατερίνα Χαλικιά από τον τότε σύντροφό της, τον επιχειρηματία Φώτη Γιαννιώτη. Δημοσιεύματα εκείνη την περίοδο ανέφεραν ότι η πρώην παίκτρια του Survivor επρόκειτο να συγκατοικήσει αλλά και να συνεργαστεί επαγγελματικά με τον γνωστό επιχειρηματία. Όμως η Κατερίνα Χαλικιά αποκάλυψε ότι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Με τον Φώτη χωρίσαμε, όμως, έχουμε άριστες σχέσεις και δεν αποκλείω την επανασύνδεση γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή», δήλωσε τότε σε συνέντευξή της, η διεθνής μπασκετμπολίστρια.

Πλέον η Κατερίνα Χαλικιά έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, ετοιμάζεται να παντρευτεί τον νυν σύντροφό της, Δημήτρη Καραθανάση στη Σύρο. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα γιο δύο ετών, ενώ η Κατερίνα Χαλικιά είναι μητέρα και άλλων δύο γιων που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της και παλαίμαχο διεθνή μπασκετμπολίστα Κώστα Παταβούκα.

Ηλίας Γκότσης

Ο νικητής του Survivor 2018 χώρισε από την πρώην σύντροφό του, Χριστίνα, μετά από πέντε χρόνια σχέσης. Όσο αγωνιζόταν στον Άγιο Δομίνικο, ο personal trainer δήλωνε πολύ ερωτευμένος και ονειρευόταν το κοινό τους μέλλον με την πρώην αγαπημένη του. Όμως λίγους μήνες μετά το τέλος του Survivor 2018, έγινε γνωστό ότι ο Ηλίας Γκότσης χώρισε.

«Νομίζω ότι μετά το παιχνίδι άλλαξαν οι ρυθμοί ζωής μου. Είχαν αυξηθεί οι υποχρεώσεις και οι δουλειές και μάλλον η Χριστίνα κουράστηκε από την απόσταση. Γενικά δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα κάνω τον άλλον να νιώσει ανασφαλής. Δεν θα κοιτάξω αλλού αν έχω μια γυναίκα δίπλα μου. Θέλω ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου να νιώθει σιγουριά. Τώρα, όταν υπάρχει αναγνωρισιμότητα, σε πλησιάζουν οι άνθρωποι, σου στέλνουν μηνύματα στα social. Είναι φυσικό να υπάρξει και κάποια ζήλια, αλλά σίγουρα δεν θα την προκαλέσω εγώ», αποκάλυψε ο Ηλίας Γκότσης.

Επίσης μιλώντας για την πρώην σύντροφό του και την απόφασή τους να χωρίσουν, ο γνωστός personal trainer είπε: «Την καταλαβαίνω απόλυτα. Δεν μπορούσε να διαχειριστεί τη δημοσιότητα του Survivor, αλλά από την άλλη ούτε εγώ μπορούσα να το διαχειριστώ, που το βίωνα έντονα. Και έτσι τη δικαιολογώ και σέβομαι απόλυτα ότι αποφάσισε να τελειώσει τη σχέση μας. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, τα πάντα μπορούν να συμβούν σε όλους. Οι σχέσεις δοκιμάζονται κάθε μέρα και έτσι κερδίζονται».

To 2019 φήμες ήθελαν τον Ηλία Γκότση να βρίσκεται σε σχέση με την πρώην παίκτρια του Survivor, Σόφη Πασχάλη. Αυτές τις φήμες διέψευσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεκαθαρίζοντας ότι ο personal trainer και η yoga instructor είναι μόνο καλοί φίλοι.

Λίγους μήνες αργότερα, φούντωσαν οι φήμες ότι ο Ηλίας Γκότσης είναι ζευγάρι με την πρώην συμπαίκτριά του, Εύη Σαλταφερίδου, με την γνωστή γυμνάστρια να ξεκαθαρίζει τα πράγματα με ανάρτησή της στα social media. «Φίλος λένε είναι αυτός, που όταν σε βλέπει να έχεις πέσει στα πατώματα, με το ένα χέρι σε σηκώνει… και με το άλλο σε μουτζώνει! Εντάξει ξεκάθαρα φίλος μου ο Ηλίας Γκότσης!», έγραψε η Εύη Σαλταφερίδου.

Αλέξης Παππάς

Ο Αλέξης Παππάς ήταν ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor 2020-2021, ενώ λίγους μήνες μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης έγινε και ο δεύτερος Έλληνας Bachelor. Την περίοδο που συμμετείχε στο Survivor βρισκόταν σε σχέση με την όμορφη Αλέσια Ντέμετζ (Alessia Demetz). Μάλιστα μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, ο Αλέξης Παππάς ταξίδεψε στο Ντουμπάι για να δει την τότε αγαπημένη του. Όμως, λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η σχέση του Αλέξη με την Αλέσια τελικά κράτησε μόνο για λίγους μήνες, με την ξανθιά καλλονή να αποκαλύπτει στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, τον Ιούνιο του 2021, τους λόγους του χωρισμού τους. «Είναι αλήθεια, εγώ και ο Αλέξης χωρίσαμε. Συνέβη γιατί είχαμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Είναι λίγο δύσκολο να είσαι μακριά. Είχαμε διαφορετική αντίληψη για τον έρωτα.

Εάν είχε το κουράγιο να χωρίσει σωστά θα έπρεπε να με καλέσει, όχι να μου στείλει αυτό το μακροσκελές μήνυμα λέγοντας ότι με αγαπά, αλλά δεν είναι αλήθεια. Η αγάπη είναι…πως αγαπάς κάποιος με λέξεις; Το μήνυμά του ήταν πολύ μακρύ και πολύ λογικό. Αλλά στον έρωτα δεν χρησιμοποιείς το μυαλό σου, δεν χρησιμοποιείς αυτού του είδους την λογική. Είμαι ερωτευμένη μαζί του, δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό. Και αυτός είναι ερωτευμένος μαζί μου και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Ο λόγος που έσβησα την φωτογραφία είναι γιατί ο έρωτας δεν δίνεται, κερδίζεται», είπε χαρακτηριστικά η Αλέσια Ντέμετζ.

Έπειτα ο Αλέξης Παππάς συμμετείχε στο ριάλιτι Bachelor όπου ανάμεσα σε 25 γυναίκες επέλεξε για σύντροφο της ζωής του, την Αθηνά New York. Όμως και αυτή η σχέση δεν κράτησε πολύ και την αποκάλυψη έκανε η Αθηνά New York με ανάρτησή της στα social media, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. «Δεν θα πω ψέματα, ευχόμουν να είχα έναν Βαλεντίνο φέτος! Για πάντα μόνη», έγραψε χαρακτηριστικά η νικήτρια του Bachelor 2.

«Προσπαθήσαμε να τα βρούμε, προσπαθήσαμε να βρούμε κοινά σημεία επαφής αλλά τελικά η απόσταση έδειξε ότι δεν μπορούμε να είμαστε μαζί», είπε το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για τον χωρισμό του από την Αθηνά New York.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Ένα χρόνο περίπου, μετά τη συμμετοχή της Ειρήνης Παπαδοπούλου στο Survivor 2017, ήρθε και ο χωρισμός της τραγουδίστριας από τον γνωστό επιχειρηματία, Κώστα Πηλαδάκη. Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί από το 2010 και μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει εκείνη την περίοδο, ήταν έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Όμως τελικά αποφάσισαν να χωρίσουν διατηρώντας φιλικές σχέσεις.

Πλέον και οι δύο έχουν γυρίσει σελίδα στην προσωπική τους ζωή καθώς η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι σε σχέση με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ενώ ο Κώστας Πηλαδάκης είναι ζευγάρι με το γνωστό μοντέλο και ηθοποιό, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

 

Μιχάλης Μουρούτσος

Λίγο μετά την επιστροφή του Μιχάλη Μουρούτσου από το Survivor 2018 ήρθε και ο χωρισμός του χρυσού Ολυμπιονίκη του Ταεκβοντό από την όμορφη παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες. Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους άρχισαν να εμφανίζονται το φθινόπωρο του 2018 και λίγους μήνες αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση για τον οριστικό χωρισμό τους.

«Ήταν ένας βελούδινος χωρισμός που επήλθε μετά από κοινή απόφαση. Επομένως, μέσα από αυτό μπορώ πραγματικά να κρατήσω μόνο τα καλύτερα. Ο Μιχάλης είναι και θα είναι ένας άνθρωπος, επειδή υπήρχε και υπάρχει πολλή αγάπη, που θα έχει πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Δεν είναι λογικό; Μοιράζεσαι με κάποιον σχεδόν τέσσερα χρόνια από τη ζωή σου, έντονες και μαγικές στιγμές. Περνάς και κακές, αλλά ακόμα κι αυτές έχουν σημασία. Επομένως δένεσαι.

Υπάρχεις μαζί του σε πολλές φάσεις και καταστάσεις. Δεν είναι άδικο να είσαι τόσο αρνητικά προκατειλημμένος απέναντι σε αυτό επειδή αποφασίσατε από κοινού να λήξει; Θεωρώ ότι αξίζει στη σχέση που είχαμε το θετικό point of view», είπε η Λάουρα Νάργες σε συνέντευξή της για γνωστό περιοδικό.

Πλέον και οι δύο έχουν γυρίσει σελίδα στην προσωπική τους ζωή. Η Λάουρα Νάργες βρίσκεται σε σχέση με τον τραγουδιστή Χρήστο Σαντικάι, ενώ πριν από ένα χρόνο περίπου, έγινε γνωστό ότι ο Μιχάλης Μουρούτσος χώρισε από την όμορφη χορεύτρια Μαρία Δελόγκα. Προτεραιότητα πάντα στη ζωή του χρυσού Ολυμπιονίκη έχει πάντα η αγαπημένη του κόρη, Έλενα που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Αναστασία Περράκη.

Χάρης Γιακουμάτος

Δύο χρόνια περίπου μετά τη συμμετοχή του στο Survivor χώρισε και ο Χάρης Γιακουμάτος. Ο γνωστός επιχειρηματίας που φέτος ανήκει στο πάνελ της εκπομπής Love it στον ΣΚΑΪ, συμμετείχε στο Survivor το 2018. Ήταν παντρεμένος για τέσσερα χρόνια με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Πανουσάκη και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο που αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Τον Μάιο του 2020, ο Χάρης Γιακουμάτος αποκάλυψε ότι χώρισε μετά από τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου. «Ναι, ισχύει ότι έχω χωρίσει εδώ και οχτώ μήνες αλλά είναι από τα θέματα που δεν θα ήθελα να πολυσυζητήσω. Με έχει στεναχωρήσει πολύ αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Γιακουμάτος στην εκπομπή “Ευτυχείτε”.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης

Η Μαριανέλα Ρουμελιώτη είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του περσινού Survivor. Το διάστημα που η όμορφη personal trainer συμμετείχε στο Survivor κυκλοφορούσαν φήμες ότι βρίσκεται σε σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή, Γιώργο Λιβάνη. Όμως όταν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήρθε ξανά κοντά με τον επί δύο χρόνια πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη, όλα άλλαξαν και οι δύο πρώην σύντροφοι ήρθαν και πάλι κοντά. Μαριαλένα και Σάκης φαίνεται πως χώρισαν από τους συντρόφους που είχαν πριν το Survivor για να είναι μαζί, χωρίς όμως να έχει μιλήσει κανείς ξεκάθαρα για χωρισμό.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, φήμες ήθελαν τον Σάκη Κατσούλη να βρίσκεται σε σχέση με την Χριστίνα Κεφαλά, η οποία συμμετείχε στον ίδιο κύκλο του Survivor. «Ο Σάκης δεν είναι και το πιο ήρεμο παιδί αλλά για να μη λέει ότι είχε κάτι μαζί μου, δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να τον εμπιστευθώ. Είναι και λίγο του φαίνεσθαι οπότε μπορεί και να το έκανε για να φανεί», είχε δηλώσει στην εκπομπή Love It, η Χριστίνα Κεφαλά για τον Σάκη Κατσούλη.

Πλέον Σάκης Κατσούλης, που αναδείχθηκε και νικητής του Survivor 2020-2021 και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν αρνούνται ότι είναι ξανά μαζί και φαίνεται πως ζουν τον έρωτά τους.

«Από όταν τη γνώρισα της είχα πει ότι βλέπω στο πρόσωπό της τη μητέρα των παιδιών μου. Βλέπω σε εκείνη τα χαρακτηριστικά που εγώ θέλω να έχει η μητέρα των παιδιών μου», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν μπήκε έπαθα σοκ. Είχα πάει στη ζούγκλα για να μη τον βλέπω και ήρθε. Ο καθένας θα πάθαινε αυτό το σοκ. Μετέπειτα άλλαξαν κάποια δεδομένα, κάποιες συγκυρίες και καταστάσεις. Η εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν ραγδαία. Είμαστε παντού μαζί πλέον», αποκάλυψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο The 2night show και στον Γρηγόρη Αρναούτγλου.

Ο Γιώργος Λιβάνης, από την πλευρά του, όταν βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτγλου, ξεκαθάρισε για την προσωπική του ζωή: «Δεν ήθελα σε καμιά περίπτωση να επισκιάσω αυτό που αγαπάω τόσο πολύ και να θέσω σε κίνδυνο την δουλειά μου. Όπως είχαμε πει και μαζί και θα το πούμε και τώρα ήταν κάτι που δεν υπήρχε ουσιαστικά ποτέ. Οπότε δεν ήταν κάτι που με πείραξε, όλοι είναι ελεύθεροι να κάνουν αυτό που θέλουν».

Read More

And More