Survivor: Οι πρωταθλήτριες που έφτασαν στην κορυφή στο άθλημά τους και πάλεψαν στους στίβους μάχης

Το Survivor είναι ένα από τα πιο απαιτητικά ριάλιτι επιβίωσης. Οι παίκτες καλούνται να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, να αντέξουν την πείνα, ενώ πρέπει να παλέψουν σκληρά σε διάφορα αγωνίσματα για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης έχουν συμμετάσχει πολλοί παίκτες διαφόρων ειδικοτήτων και επαγγελμάτων που θέλησαν να δοκιμάσουν και τις δυνάμεις τους και στο Survivor. Ανάμεσά τους και Ελληνίδες πρωταθλήτριες σε πολλά αθλήματα.

Έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έφτασαν στην κορυφή η καθεμία στο άθλημα που αγαπά, αλλά απέδειξαν ότι είναι και δυνατές παίκτριες του Survivor, αντιμετωπίζοντας με αποφασιστικότητα τις προκλήσεις του παιχνιδιού στον Άγιο Δομίνικο.

Ας θυμηθούμε λοιπόν όλες τις Ελληνίδες πρωταθλήτριες που έχουν συμμετάσχει στο Survivor, τα τελευταία χρόνια που το ριάλιτι επιβίωσης προβάλλεται στον ΣΚΑΪ.

Κατερίνα Δαλάκα – Πρωταθλήτρια 400μ. μετ’ εμποδίων

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 400μ. μετ’εμποδίων. Έχει αποσπάσει πολλά μετάλλια και στο Survivor ήταν μία από τις πιο δυνατές παίκτριες. Συμμετείχε σε δύο κύκλους του ριάλιτι επιβίωσης, στον δεύτερο και στον τρίτο, που προβλήθηκαν τις χρονιές 2018 και 2019. Μάλιστα την δεύτερη φορά αναδείχθηκε και νικήτρια του Survivor μαζί με τον παίκτη από την Τουρκία, Γιουσούφ Καρακάγια.

Μαρία Σαμαρίνου – Πρωταθλήτρια Αλπικού σκι

Η Μαρία Σαμαρίνου συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΪ. Γεννήθηκε στην Έδεσσα και έχει κερδίσει πολλά μετάλλια τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Αγαπά την γυμναστική, η οποία αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς της. Επίσης έχει διακριθεί στα αθλήματα της τεχνικής κατάβασης (slalom) και της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης (giant slalom).

 

Κατερίνα Χαλικιά – Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο μπάσκετ

Η Κατερίνα Χαλικιά είναι μπασκετμπολίστρια με πολλές διακρίσεις και κλινική διαιτολόγος. Ινδάλματα της είναι ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Ντένις Ρόντμαν και ο Νίκος Γκάλης. Συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΪ. Είναι μητέρα τριών παιδιών, δύο γιων που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της και παλαίμαχο διεθνή μπασκετμπολίστα Κώστα Παταβούκα και ενός ακόμη γιου, καρπού του έρωτά της με τον Δημήτρη Καραθανάση.

Ιουλιέτα Κίτρινου – Στο παρελθόν υπήρξε πρωταθλήτρια στα 100 μέτρα μετ’ εμποδίων

Η Ιουλιέτα Κίτρινου ζει στη Χίο και είναι φωτομοντέλο και ηθοποιός. Στο παρελθόν υπήρξε και πρωταθλήτρια στα 100 μέτρα μετ’ εμποδίων. Εργάζεται ως τουριστικός πράκτορας. Συμμετείχε στον τρίτο κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΪ. Αυτό που την χαρακτηρίζει είναι το πείσμα, η αποφασιστικότητα αλλά και η ευαισθησία.

Αφροδίτη Σκαφίδα – Αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι επαγγελματίας γυμνάστρια και έχει πάρει μέρος σε δύο Ολυμπιακούς αγώνες, ενώ έχει αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό της, ως αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ. Είναι δυναμική, αθλητική και αυθόρμητη. Συμμετείχε στον τρίτο κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΪ.

Αγγελική Κοκαλίτσα – Πρωταθλήτρια Kick Boxing

Η Αγγελική Κοκαλίτσα είναι νηπιαγωγός και πρωταθλήτρια στο kick boxing. Έχει κερδίσει ένα χρυσό μετάλλιο, δύο ασημένια και ένα χάλκινο σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Ξεκίνησε να ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες από 14 ετών. Το 2014 συμμετείχε στα Καλλιστεία Αττικής και κέρδισε τον τίτλο Miss Body 2014. Συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΪ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Αθηνά Ευμορφιάδη – Πρωταθλήτρια Kick Boxing

Η Αθηνά Ευμορφιάδη είναι μια δυναμική αθλήτρια και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Kick Boxing. Διαθέτει ένα δυνατό κορμί, πειθαρχία πρωταθλητή και προσήλωση μέχρι τον τελικό στόχο. Συμμετείχε στον πέμπτο κύκλο του Survivor που παρακολουθούμε φέτος στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και αποτέλεσε μία από τις πιο δυναμικές παίκτριες. Όμως αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς για να γυρίσει νωρίτερα κοντά στην κόρη της, που είναι η μεγάλη της αδυναμία.

Ασημίνα Χατζηανδρέου – Πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι ποδοσφαιρίστρια της Α’ Εθνικής και πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα. Αποκαλεί τον εαυτό της «Bob ο Μάστορας» γιατί πιάνουν τα χέρια της. Συμμετέχει στον φετινό κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΪ. Έχει αποδείξει ότι είναι μια από τις πιο δυναμικές παίκτριες με τους περισσότερους να την αποκαλούν, λόγω της έντονης προσωπικότητάς της, “βουνό”, όπως και ο σύντροφός της και αγαπημένος τραγουδιστής Χρήστος Δάντης που την στηρίζει όσο εκείνη αγωνίζεται στον Άγιο Δομίνικο.

Θωμαΐς Εμμανουηλίδου – Πρωταθλήτρια κωπηλασίας

Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου αγωνίζεται φέτος στο Survivor και είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας. Είναι από το 2012 Πρωταθλήτρια Κωπηλασίας με τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς ενώ από το 2017 αγωνίζεται ως μέλος του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης. Το 2017 κέρδισε χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας. Επίσης έχει κερδίσει ασημένιο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες 2018.

Read More

And More