Survivor: Οι στιγμές που θα μας μείνουν αξέχαστες από τα πάρτι Ένωσης του reality επιβίωσης

Μία από τις εμπειρίες που ανυπομονούν οι παίκτες του Survivor να βιώσουν είναι αδιαμφισβήτητα το πάρτι της Ένωσης!

Οι διαγωνιζόμενοι περιποιούνται τον εαυτό τους, βάζουν τα καλά τους και γιορτάζουν την ένωση των δύο ομάδων με πολύ φαγητό, τραγούδι και χορό. Μετά την ξεχωριστή αυτή γιορτή, οι παίκτες και από τις δύο ομάδες μένουν πλέον στην ίδια παραλία.

Σε κάθε σεζόν του reality επιβίωσης που έχει προβληθεί στον ΣΚΑΪ, το πάρτι ένωσης κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Πριν παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας το νέο πάρτι ένωσης των ομάδων του Survivor, ας θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές από τις προηγούμενες χρονιές. Στιγμές αμηχανίας και διασκέδασης, φαρμακερές ατάκες, αλλά και “παραφωνίες” που χάρισαν άπλετο γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό.

Survivor 2017

 

Το πάρτι ένωσης της πρώτης σεζόν του Survivor στον ΣΚΑΪ σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης. Οι παίκτες έκαναν μπάνιο, έβαλαν τα καλά τους ρούχα και έγιναν αγνώριστοι. Στον διαγωνισμό τραγουδιού τις εντυπώσεις έκλεψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος τραγουδώντας την “Μπαλάντα του κυρ Μέντιου”.

Ο Ντάνος έδειχνε να το απολαμβάνει με πολλούς από τους τηλεθεατές και τους χρήστες των social media να σχολιάζουν ενθουσιασμένοι την ερμηνεία του μετέπειτα νικητή του Survivor.

Εκτός από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, στο πάρτι ένωσης τα βλέμματα των γυναικών τράβηξε και ο Γιάννης Σπαλιάρας τραγουδώντας «Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου» του Σάκη Ρουβά. Μάλιστα ο γνωστός ηθοποιός προσπάθησε να μιμηθεί και τη χορογραφία από το αγαπημένο τραγούδι χαρίζοντας απολαυστικές στιγμές τόσο στους συμπαίκτες του, όσο και στο τηλεοπτικό κοινό.

Survivor 2018

 

Τη δεύτερη σεζόν του reality επιβίωσης στον ΣΚΑΪ, το πάρτι ένωσης έκρυβε πολλές εκπλήξεις. Το makeover των παικτών ήταν για ακόμη μία φορά εντυπωσιακό. Στον διαγωνισμό τραγουδιού ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έκλεψε τις εντυπώσεις τραγουδώντας “Τα Σχοινιά σου” του Παντελή Παντελίδη.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος είπε, αφιέρωσε το τραγούδι σε έναν παλιό του έρωτα. Επίσης ερμήνευσε και το τραγούδι «Strangers in the night» του Frank Sinatra ενθουσιάζοντας τους συμπαίκτες του με τις φωνητικές του ικανότητες.

Ασχολίαστα επίσης δεν έμειναν το ροζ πουκάμισο του Στέλιου Κρητικού και η κόντρα μεταξύ Ροδάνθης Καπαρού και Μελίνας Μεταξά. Η Ροδάνθη μιλώντας σε έναν από τους συμπαίκτες της αποκάλυψε ότι η Μελίνα την πλησίασε και βγάζοντας κακία την ρώτησε αν είναι κάτι δικό της από αυτά που φόρεσε, ακόμα και το εσώρουχο, γεγονός που σχολιάστηκε έντονα στα social media.

Survivor 2019

 

Στον τρίτο κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΪ, οι παίκτες από την Ελλάδα και την Τουρκία γιόρτασαν την ένωση των ομάδων εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις τους και τις φωνητικές τους ικανότητες. Από το ξεχωριστή εκδήλωση δεν έλειψαν και οι φαρμακερές ατάκες καθώς οι παίκτριες της Τουρκίας έριξαν τα “καρφιά” τους σχολιάζοντας τις ενδυματολογικές επιλογές των κοριτσιών της Ελλάδας.

«Οι πιο όμορφες είναι οι Τουρκάλες. Περισσότερο μου άρεσε η Ρία. Και το μακιγιάζ της είναι τέλειο. Αλλά είναι παλιομοδίτικο αυτό το ρούχο. Δεν μου άρεσε η Αφροδίτη. Ναι, στην Τουρκία δεν υπάρχει τέτοιο στυλ. Το πρόσωπο της Κατερίνας φαίνεται χλωμό. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της Δήμητρας φαίνονται φυσικά, αλλά δεν μου άρεσε το φόρεμά της. Η Ρία μοιάζει με τη μητέρα στην Οικογένεια Άνταμς», είπαν χαρακτηριστικά τρεις παίκτριες της τούρκικης ομάδας.

Εκείνη την περίοδο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών είχε στραφεί στο φλερτ μεταξύ Κατερίνας Δαλάκα και του Τούρκου παίκτη Ατακάν, οι οποίοι στον διαγωνισμό τραγουδιού αφιέρωσαν τραγούδια ο ένας στον άλλο. Ο Σπύρος Γουρδούπης τραγούδησε “Όλα γύρω μου” δίνοντας ρυθμό μαζί με τη Δήμητρα Βαμβακούση. Η Ελπίδα Μεζιρίδου τράβηξε τα βλέμματα με καυτό σορτς τραγουδώντας «Ραντεβού στην παραλία» της Ελένης Φουρέιρα και αναδείχθηκε νικήτρια της βραδιάς.

Survivor 2020-2021

 

Οι μεταμορφώσεις των παικτών σχολιάστηκαν έντονα στα social media για μία ακόμη φορά και στο πάρτι ένωσης του Survivor το 2021.

Οι χρήστες του twitter έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προσφέροντας άφθονο γέλιο με τα σχόλια τους. Ο Αλέξης Παππάς, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Τριαντάφυλλος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Σάκης Κατσούλης και ο Παύλος Γαλακτερός έγιναν πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινό μονοπώλησε το φλερτ μεταξύ Μαριαλένας Ρουμελιώτη και Σάκη Κατσούλη. Οι δύο πρώην σύντροφοι κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο Survivor ήρθαν ξανά κοντά και σήμερα είναι ευτυχισμένοι μαζί. Στο πάρτι ένωσης του Survivor, η Μαριαλένα τραγούδησε «Αγοράκι μου» της Άντζυ Σαμίου μαγνητίζοντας το βλέμμα του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος είπε το τραγούδι “Ο τέλειος άνδρας” του Γιώργου Τσαλίκη

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν ο ποπ σταρ Jason Derulo που τραγούδησε για τους Έλληνες, τους Τούρκους και τους Ρουμάνους παίκτες του Survivor. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι στο πάρτι ένωσης μαγείρεψε ο Έλληνας σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου ετοιμάζοντας ένα πλούσιο γεύμα για όλους τους παίκτες. “Νομίζω ότι πεινάγανε πάρα πολύ.

Πρώτη φορά στη ζωή μου είδα τόσα άδεια πιάτα. Ο Τριαντάφυλλος με τον Παππά ήταν μαζί όλη την ώρα. Ένα άλλο παρεάκι είναι ο Παύλος με τον Ηλιά, δυο εξαιρετικά παιδιά που έχουν έρθει κοντά και κάνουν παρέα. Όλοι ήταν πολύ όμορφοι… Ο Σάκης με τη Μαριαλένα γενικά είναι κοντά αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι παραπάνω, τουλάχιστον από όσο κατάλαβα εγώ… Τζέιμς και Μπάρτζης είναι αυτοκόλλητοι, έπεσε τρελό γέλιο” είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός σεφ στην εκπομπή Love it για όσα είδε στο πάρτι ένωσης.

Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου αποκαλύπτει όσα δεν έδειξαν οι κάμερες από το πάρτι ένωσης του Survivor

Για μία ακόμη χρονιά οι παίκτες είναι έτοιμοι να ανανεωθούν εμφανισιακά και να διασκεδάσουν απολαμβάνοντας καλό φαγητό και τραγουδώντας τα κομμάτια που αγαπούν.

Μια υπέροχη εμπειρία που κάθε παίκτης του Survivor επιθυμεί να βιώσει!

Read More

And More