Survivor: Όσα δήλωναν Ηλίας Μπόγδανος και Δημήτρης Μακρόπουλος λίγο πριν αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο

Την είσοδό τους στο Survivor έκαναν το βράδυ της Δευτέρας δυο νέοι παίκτες. Ο λόγος για τον Ηλία Μπόγδανο που εντάχθηκε στην κόκκινη ομάδα και τον Δημήτρη Μακρόπουλο που μπήκε στην ομάδα των μπλε. Οι δυο άντρες λίγο πριν αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο, μίλησαν στην κάμερα του Love it και οι δηλώσεις τους παρουσιάστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης.

“Είμαι πανέτοιμος… Πιστεύω ότι θα έχω κάτι να δώσω, όχι μόνο στα αθλήματα αλλά και στην παραλία. Στα αθλήματα πιστεύω θα μπορέσω να ανταποκριθώ γιατί είμαι και αθλητής, έχω ασχοληθεί πολλά χρόνια με το τρίαθλο, με το spinning και την πυγμαχία. Σε αυτό το κομμάτι πιστεύω θα τα πάω καλά γιατί η γυμναστική ήταν πάντα ένα κομμάτι της ζωής μου. Με φοβίζουν λίγο οι στόχοι γιατί δεν έχω κάνει κάτι αντίστοιχο ποτέ. Θα μου λείψει η οικογένειά μου, οι κολλητοί μου γιατί και αυτή είναι οικογένεια και η κοπέλα μου. Χάρηκε πολύ για μένα, στεναχωρήθηκε λίγο που φεύγω αλλά είναι πολύ χαρούμενη για εμένα. Ξέρω προσωπικά την Άννα Μαρία Βέλλη, την Ελευθερία Ελευθερίου και τη Μαριπόζα” ανέφερε ο Ηλίας Μπόγδανος που είναι και τραγουδιστής των INCO.

Από την άλλη ο Δημήτρης Μακρόπουλος είπε, “Εν μέσω καραντίνας για μένα ήταν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, ήταν κάτι που το σκεφτόμουν χρόνια, μου δόθηκε η ευκαιρία και είναι κάτι που θεωρώ challenging για τον εαυτό μου. Ο στόχος είναι το δύσκολό μου κομμάτι. Με το παζλ και το run πιστεύω ότι θα τα πάω καλά. Επειδή θα δυσκολευτώ στον ύπνο πιστεύω ότι θα μου λείψει το κρεβάτι μου. Αφήνω πίσω τον πατέρα μου, τη δουλειά μου, το μεταπτυχιακό μου… Από τους υπόλοιπους παίκτες ο James είναι αυτός που βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα και φέρνει τους περισσότερους πόντους. Είναι από τους ανθρώπους που θεωρώ ότι θα ταίριαζα. Γενικά είμαι ευπροσάρμοστα… Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας άνθρωπος που θα ταίριαζα πάρα πολύ”

Read More

And More