Survivor: “Όταν είδα τον Γιώργο Κόρομι τελευταία φορά ήταν πολύ σκεπτικός, φοβόταν ότι δε θα τον πάρουν”

Για τη φιλία του με τον Γιώργο Κόρομι και την παράδοξο τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love it ο Δημήτρης Στρέπκος. Ο γνωστός σχεδιαστής αποκάλυψε πως συνεργάζεται με τη μητέρα του, η οποία δηλώνει πολύ χαρούμενη που ο γιος της παραμένει αυθεντικός μέσα στο παιχνίδι. 

Ακόμη ανέφερε, πως ο γοητευτικός Γιώργος Κόρομι είναι ένας άνθρωπος που δεν τον νοιάζει τόσο η έκθεση στα φώτα αντίθετα του αρέσει να ζει μακριά από το κινητό και να απολαμβάνει διάφορες εξορμήσεις στη φύση αφού ο ρόλος του Survivor όπως λέει του πάει πολύ.

Διάβασε επίσης: Survivor: O μαχητής Γιώργος Κορόμι από τη πασαρέλα στο Survivor – Tι λένε στο TLIFE, η μητέρα του και ο Δημήτρης Στρέπκος

“O Κόρο είναι φίλος μου. Γνωριστήκαμε πριν οκτώ χρόνια στη Μύκονο που δούλευε σαν μπάρμαν. Έκανα μπάνιο και έβλεπα ότι όλοι μαζεύονται σε ένα μπαρ, “τι γίνεται εκεί λέω”. Ο μόνος που φορούσε μπλούζα ήταν ο Γιώργος. Μετά έγινε το πάρτι της Dsquared όπου είχε πάρει μέρος. Στα show μου μετά, στα fashion clip έπαιρνα πάντα τον Γιώργο και γίναμε φίλοι. Πήγα στο μαγαζί που ξεκίνησε, μετά πήρα τη μαμά του στο ατελιέ μου, δουλεύει εκεί η κυρία Μαρία. Κάνει συγκλονιστικές τσάντες, είναι κούκλα. Όλη η οικογένεια είναι πολλή όμορφη. Δεν τον ξέρω επειδή απλά συνεργαστήκαμε σε μια επίδειξη. Τον ξέρω πολλά χρόνια.

Η μαμά του το βλέπει φανατικά και παραπονιέται γιατί γενικά κοιμάται νωρίς και τώρα με το Survivor κοιμάται πολύ αργά. Πεθαίνει για τον Γιώργο. Μου λέει ότι χαίρεται γιατί είναι αυθεντικός και δεν έχει αλλάξει καθόλου είναι όπως και στο σπίτι. Ο Γιώργος δεν πολυμιλάει. Είναι ένας άνθρωπος πολύ εσωτερικός, αυτό που βλέπετε δεν είναι fake. Είναι ένας άνθρωπος που γυμνάζεται πάρα πολύ, πολλά χρόνια πηγαίνει και κάνει camping μόνος του, εξορμήσεις, βουτάει σε θάλασσες με φιάλες. Tου αρέσει να ζει χωρίς κινητό, να ψαρεύει, είναι τύπου Survivor. Ξέρω για τη σχέση του αλλά δεν την έχω γνωρίσει προσωπικά. Όταν τον είδα τελευταία φορά ήταν πολύ σκεπτικός και ανθρώπινος, φοβόταν ότι δε θα τον πάρουν. Του άρεσε πολύ, ζει για αυτό. Από αυτούς που είναι εκεί δε νομίζω ότι ήξερε κάποιον” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Στρέπκος.

Read More

And More