Survivor – Παρασκευή Σταματοπούλου κατά Βαλάντη: «Η συμπεριφορά του είναι εμετός»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά , Καλό Μεσημεράκι, βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 18/1 η πρώην παίκτρια του Survivor, Παρασκευή Σταματοπούλου.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, η οποία αποχώρησε την περασμένη Τετάρτη μετά την ψηφοφορία του κοινού, μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει την συμπεριφορά του Βαλάντη, αλλά και το φλερτ ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Με πίεσε πάρα πολύ η ψυχολογία μου. Ο λόγος που προσπάθησα να φύγω με αυτόν τον τρόπο, ήταν γιατί ήξερα ακριβώς πως θα πάει και με χαλάρωνε να ξέρω πως θα πάει. Το να ξεκινήσω ένα καινούργιο ταξίδι, διεκδικώντας πίσω την ελευθερία μου, με πίεζε εξτρά», είπε αρχικά η Παρασκευή Σταματοπούλου. 

Σχετικά με τη συμπεριφορά του Βαλάντη, η πρώην παίκτρια σχολίασε: «Ο Βαλάντης ήταν ενοχλητικός. Η συμπεριφορά του είναι εμετός. Θυμάμαι έναν καβγά με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, που θυμάμαι να θέλει να τον μειώσει πολύ και δεν μου άρεσε αυτό». 

Όσον αφορά στο ειδύλλιο μεταξύ της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη, η ίδια υποστήριξε: «Σίγουρα κάτι υπάρχει μεταξύ τους. Τώρα τελευταία όμως, νομίζω έχουν λίγο μαύρα σύννεφα στη σχέση τους. Εμένα δεν με ενοχλούσε όλο αυτό, γιατί ο έρωτας είναι ωραίο πράγμα. Αυτό που με ενόχλησε όμως, είναι το να παίζει άτομα από την ομάδα μας εναντίον της Μυριέλλας και ο Κατσαούνης να κάνει καρδούλες στην Μυριέλλα».

Για το ενδεχόμενο να επιτρέψει ξανά στο παιχνίδι, η Παρασκευή Σταματοπούλου, ξεκαθάρισε: «Δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor, γιατί νιώθω ότι είναι σαν σχέση που χωρίζεις και πας μετά και τα ξαναβρίσκεις, δηλαδή για τους λόγους που χωρίσατε, θα ξαναχωρίσετε, οπότε δεν θα έμπαινα».

Read More

And More