Survivor – Πελαγία Καζολέα για Σπύρο Μαρτίκα: «Τον θεωρώ αδίστακτο άνθρωπο, δε θέλω καμία επαφή»

H Πελαγία Καζολέα μετά την αποχώρησή της από το Survivor παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις της στην εκπομπή Love it. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, αφού ανέφερε πως ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται εκτός παιχνιδιού, μίλησε για τη φιλία της με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, αλλά περισσότερο επικεντρώθηκε στον Σπύρο Μαρτίκα τον οποίο όπως είπε θεωρεί αδίστακτο.

«Δε το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Η αλήθεια είναι ότι τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ ανάμεικτα, προσπαθώ ακόμα να βρω τα πατήματά μου. Η Ασημίνα είναι ένα πλάσμα με το οποίο έχω έρθει πάρα πολύ κοντά, παρά τη διαφορά ηλικίας που έχουμε. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο με μεγαλύτερο πάθος στα μάτια του με ότι και αν είναι αυτό. Το ίδιο πάθος έβλεπα ότι έχει και απέναντί μου, τα συναισθήματά της ήταν αληθινά και το ίδιο ισχύει και για μένα» είπε η Πελαγία Καζολέα.

Σχετικά με τον Σπύρο Μαρτίκα, η Πελαγία Καζολέα ανέφερε: «Όταν οι νέοι παίκτες που μπήκαν ανέφεραν ότι είμαι αγαπητή στον κόσμο αναφέροντας λέξεις όπως ήθος, αξιοπρέπεια και ότι παρόλο που αγωνιστικά είναι μια όχι ιδιαιτέρως καλή παίκτρια, να μην παραξενευτούν αν με δουν να προχωράω πολύ. Αυτές οι ατάκες πυροδότησαν τον πόλεμο που πραγματοποιήθηκε την τελευταία εβδομάδα προς το πρόσωπό μου και γι’ αυτό είπα ότι νίκησε η διπροσωπία και το θέατρο. Αυτό προσπάθησαν να πλασάρουν ο Σπύρος Μαρτίκας με κάποιους ακόμα.

Ο Σάββας είναι ένας άνθρωπος που είναι 25 ετών, ο Σπύρος του ρίχνει 20 χρόνια άρα είναι πολύ εύκολα διαχειρίσιμος. Αυτοί οι δυο προσπαθούσαν να υποκινήσουν τα νήματα. Ο Σπύρος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είχε μια ζωή το ψώνιο να φανεί. Για τον λόγο αυτό συμμετείχε και στο Survivor. Έχει πολύ έντονα την τάση της επιδειξιομανίας γι’ αυτό και σε όλο το παιχνίδι δε σταμάτησε να μας αναφέρει τις επιχειρήσεις του, το πόσα χρήματα βγάζει, τις φιλανθρωπίες που κάνει…».

Και συνέχισε: «Τον θεωρώ αδίστακτο άνθρωπο, ήταν διαβασμένος. Δε θέλω καμία επαφή μαζί του ούτε μετά το παιχνίδι. Γενικά στη ζωή μου έχω βάλει “χ” σε ανθρώπους πολύ πιο σημαντικούς από τον Σπύρο. Τον ξέρω μόνο δυο μήνες και καλώς ή κακώς έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου. Το ότι του έδωσα το χέρι μου και του είπα καλή συνέχεια είναι γιατί εγώ είμαι άνθρωπος αυτού του επιπέδου και όχι γιατί το αξίζει ο Σπύρος Μαρτίκας.

Τη δεδομένη στιγμή ο Σπύρος θεωρώ ότι είναι ο νούμερο ένα παίκτης σε θέμα στρατηγικής. Έχει μια στρατηγική, έπιανε όλους έναν έναν όταν ήμασταν off camera οπότε ξαφνικά έσκαγε ένα αποτέλεσμα μια εβδομάδα μετά που ο τηλεθεατής δε το έβλεπε αλλά και εμείς δε μπορούσαμε να καταλάβουμε πως προέκυψε. Χαρακτηρισμοί όπως “καραγκιόζης” τους θεωρώ άσχημους και άστοχους γιατί πάνω από όλα πιστεύω ότι δεν είναι ωραία η εικόνα της Ασημίνας να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο».

Read More

And More