Survivor – Πελαγία Καζολέα: Η πρώτη ανάρτηση και το μήνυμα μετά την αποχώρησή της

Το απόγευμα της Κυριακής 20/2 η Πελαγία Καζολέα επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από σχεδόν δύο μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.

Η πρώην παίκτρια του Survivor που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης την περασμένη Τετάρτη, προσπαθεί να βρει τα πατήματά της και σιγά σιγά να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

Το απόγευμα της Τρίτης 22/2 η Πελαγία Καζολέα επέστρεψε και στα social media, καθώς έκανε την πρώτη της ανάρτηση, μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η Πελαγία Καζολέα ανήρτησε μία σειρά από φωτογραφίες σε διάφορες στιγμές της μέσα στο παιχνίδι και τις συνόδευσε με το παρακάτω κείμενο.

«Survivor!! Ένα αναπάντεχο ταξίδι ζωής μόλις τελείωσε! Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς που με υποστηρίξατε, που ταυτιστήκατε, που θυμώσατε, που γελάσετε, που βγάλατε οποιοδήποτε συναίσθημα! Επέστρεψα χαρούμενη & υπερήφανη μη έχοντας αλλοιώσει το χαρακτήρα μου», έγραψε η Πελαγία Καζολέα κάτω από την ανάρτησή της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pelagia Kazolea (@pelagia.bella_kaz)

Δες επίσης: Survivor – Πελαγία Καζολέα: Επέστρεψε στην Ελλάδα και χάθηκε στην αγκαλιά του συντρόφου της Γιώργου Καβακάκη

Read More

And More