Survivor – Περικλής Κονδυλάτος: Ποιος είναι ο εκκεντρικός σχεδιαστής κοσμημάτων! Η συνεργασία με τον Βασίλη Ζούλια και οι διάσημες πελάτισσες! (pics)

Εκκεντρικός, αντισυμβατικός, ταλαντούχος ο Περικλής Κονδυλάτος είναι χρόνια στο χώρο της μόδας και έχει μεγάλο έργο. Τα κοσμήματά του με έντονο χαρακτήρα, εκκεντρικά και πολλές φορές ογκώδη δεν σου αφήνουν περιθώριο να μην τα κοιτάξεις με θαυμασμό! Τον Περικλή από δώ και πέρα θα τον βλέπουμε στον Άγιο Δομίνικο, να αγωνίζεται για τη νίκη, με την ομάδα των διασήμων!

Τα κοσμήματα του Περικλή έχουν φορέσει πολλές διάσημες Ελληνίδες αλλά και σταρ του εξωτερικού!

Συνεργάτης εδώ και πολλά χρόνια του διάσημου σχεδιαστή μόδας Βασίλη Ζούλια, ο Περικλής έχει καταφέρει να συνδυάσει μοναδικά τα κοσμήματά του με τις δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί σε πολλά fashion show, με μεγάλη επιτυχία!

Tην τιάρα που δημιούργησε ο Περικλής την έχει φορέσει στο Μet Gala, η Lady Gaga!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pericles Kondylatos Jewellery (@pericleskondylatos)

Ο ίδιος έχει πει για την ενασχόλησή του με τον σχεδιασμό κοσμημάτων στο site επιχειρώ: Ο σχεδιασμός κοσμημάτων ήταν για μένα κάτι που ήρθε μάλλον αργότερα στην ζωή μου, η αρχική μου ενασχόληση ήταν η ζωγραφική και η γλυπτική, τα κοσμήματα τα έκανα σαν ένα είδος past time entertainment, όταν είχα τελειώσει την κανονική μου δουλειά. Και όπως καταλαβαίνεις όταν σταματάς να κάνεις αυτό που σου λέει το μυαλό σου πως πρέπει να κάνεις, τότε ξεκινάς να κάνεις αυτό που πραγματικά πρέπει να κάνεις. Πιστεύω πως η ζωή του κάθε ανθρώπου αρχίζει εκεί που τελειώνουν οι θεωρίες και οι προκαταλήψεις του.

Ο Περικλής τόσο στο προσωπικό του λογαριασμό όσο και στον επαγγελματικό στο instagram έχει ενδιαφέρουσες φωτογραφίες που αξίζει να δεις!

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων όπως βλέπεις  είναι ιδιαίτερα γυμνασμένος και έκανε αίσθηση στο τρέιλερ του Survivor που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στον ΣΚΑΪ

 

 

Read More

And More