Survivor: “Πίστευα ότι η εμπειρία θα διαρκούσε παραπάνω, διαψεύστηκα πανηγυρικά και αυτό με έριξε ψυχολογικά”

Η Φελίσια Λαπάτη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο δεύτερο κύκλο του Survivor. Η συνεργάτιδα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2night show κατάφερε να παραμείνει στο reality επιβίωσης για ένα μήνα, μιας και δεν φημιζόταν ιδιαίτερα για τις αγωνιστικές της ικανότητες. 

Τρία χρόνια μετά, η Φελίσια Λαπάτη μιλά στο hernews.gr και τη Σοφία Λεούση για την εμπειρία της στο Survivor, και μάλιστα, δε διστάζει να χαρακτηρίσει τον εαυτό της “παλτό”. Παράλληλα, η ίδια εξομολογείται ότι το γεγονός πως δεν μπόρεσε να μείνει περισσότερο μέσα στο παιχνίδι, την επηρέασε πολύ ψυχολογικά.

“Φυσικά και πίστευα ότι θα διαρκούσε παραπάνω, τι εννοείς; Ξέρεις κανένα παλτό, που να ξέρει ότι είναι παλτό, πριν μπει στο παιχνίδι κι αγωνιστεί και δει ότι είναι παλτό; Έκανα και κάνω καθημερινά γυμναστική και πίστευα πως αυτό σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα και τις αντοχές μου θα ήταν αρκετά εφόδια. Αλλά αφού δεν έχω κάνει ποτέ πρωταθλητισμό και μπήκα και δυόμιση μήνες μετά, διαψεύστηκα πανηγυρικά και αυτό με έριξε ψυχολογικά”, ανέφερε η Φελίσια Λαπάτη.

Read More

And More