Survivor – Σοφιάνα Αβραμάκη: Αποχώρησε η δυναμική φυσικοθεραπεύτρια – Οι πιο έντονες στιγμές της στο ριάλιτι επιβίωσης

Εκτός Survivor βρίσκεται η Σοφιάννα Αβραμάκη καθώς αποχώρησε μετά την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Να θυμίσουμε ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, η Βρισηίδα Ανδριώτου ενώ στη συνέχεια η Στέλλα Ανδρεάδου, η οποία είχε κερδίσει στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας για την Μπλε ομάδα του Survivor, κλήθηκε να δώσει ακόμη έναν συμπαίκτη της στον τάκο και αυτή ήταν η Σοφιάννα Αβραμάκη!

«Συγκινήθηκα πάρα πολύ, όχι γιατί στενοχωριέμαι που φεύγω αλλά γιατί σήμερα έκατσα με τον Τάλα στην παραλία, και ήξερα ότι τον αγκαλιάζω για τελευταία φορά, το ένιωθα ότι θα φύγω. Εγώ μπήκα Μπλε και φεύγω Μπλε και είμαι πάρα πολύ υπερήφανοι για αυτό, γενικά για τον εαυτό μου. Και πριν φύγω θέλω να ζητήσω μία συγγνώμη σε όσους μπορεί να έχω στενοχωρήσει εδώ μέσα. Χάρηκα πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω υπέροχους ανθρώπους και από την άλλη ομάδα. Φιλαράκια μου τα λέμε στον τελικό, κανονίστε να είστε εκεί όλοι», είπε με δάκρυα στα μάτια η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία απασχόλησε πολλές φορές το τηλεοπτικό κοινό κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο ριάλιτι επιβίωσης. Η όμορφη φυσικοθεραπεύτρια είναι ανάμεσα στους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του πέμπτου κύκλου του Survivor στον ΣΚΑΪ, τόσο λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης, όσο και λόγω του αυθορμητισμού της.

Η Σοφιάννα αρκετές φορές δεν δίστασε να αντιδράσει ή να εκφράσει τον εκνευρισμό της, όταν ένιωσε ότι αδικείται από τους συμπαίκτες της. Παράλληλα όμως υπερασπίστηκε και τους συμπαίκτες της που ένιωθε φίλους της μέσα στο παιχνίδι. Οι δύο φορές που βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων στα social media, ήταν η στενή φιλία που ανέπτυξε με τους συμπαίκτες της, Γιάννη Τσολάκη και μετά την αλλαγή των ομάδων με τον Άρη Σοϊλέδη.

Ποια είναι η Σοφιάννα Αβραμάκη

Η Σοφιάννα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1995. Εργάζεται ως φυσικοθεραπεύτρια ενώ ασχολείται με την κολύμβηση από πολύ μικρή ηλικία. Αποφάσισε να συμμετάσχει στο Survivor γιατί ήθελε να δοκιμάσει τις αντοχές και τα όρια της, καθώς επίσης και για να ξεπεράσει τυχόν φοβίες της. Είναι πολύ αυθόρμητη και άκρως «εκρηκτική» κάτι το οποίο έγινε αντιληπτό και κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι πιο έντονες στιγμές της Σοφιάννας στο Survivor και οι φορές που απασχόλησε με τον αυθορμητισμό της

Η αποχώρηση του Γιάννη Τσολάκη που την έκανε να «λυγίσει»

Η Σοφιάννα είχε έρθει αρκετά κοντά με τον συμπαίκτη της από την ομάδα των μαχητών, Γιάννη Τσολάκη. Μάλιστα πολλοί συζητούσαν ότι μπορεί να τρέχει κάτι παραπάνω μεταξύ τους και δεν επρόκειτο μόνο για μια δυνατή φιλία. Στην ανακοίνωση της αποχώρησης του Γιάννη Τσολάκη, η Σοφιάννα ξέσπασε σε κλάματα στην ιδέα ότι δεν θα βρισκόταν πλέον στο Survivor το πρόσωπο με το οποίο έκανε περισσότερη παρέα στο παιχνίδι.

«Είχαμε έρθει τόσο κοντά. Είχαμε μοιραστεί τόσο πολύ δικά μας πράγματα που ήρθαμε κοντά σαν να γνωριζόμασταν μια ζωή. Είδα για πρώτη φορά πρόσωπα και μάτια κλαμένα από την αντίπαλη ομάδα. Γεγονός που αποδεικνύει πόσο σεβαστό πρόσωπο αποτέλεσε για το Survivor ο Γιάννης», είπε συγκινημένη η Σοφιάννα για τον Γιάννη Τσολάκη, όταν ο δεύτερος αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο.

«Με τη Σοφιάννα είχαμε πάρα πολλές κοινές απόψεις που μας έδεσαν. Είχαμε πολύ κοινό χιούμορ. Δε ξέρω τι έχει παιχτεί έξω αλλά όλα αυτά με έκαναν να τη συμπαθήσω πολύ και να τη θεωρώ ένα άτομο που θα μπορώ να του πω τα πάντα. Η σχέση μου έξω, επειδή ξέρω τι άνθρωπος είναι και πόση εμπιστοσύνη μου έχει δε θα το παρεξηγούσε αυτό το πράγμα.

Η Κατερίνα ξέρει πάρα πολύ καλά τι άνθρωπος είμαι. Κάποιες φορές η γλώσσα του σώματος μπορεί να παρεξηγηθεί και όντως κάποιες φορές το είχα σκεφτεί ότι ίσως πρέπει να το προσέξω γιατί γενικά είμαι πολύ άνθρωπος της αγκαλιάς αλλά αυτό μπορεί να παραφραστεί γιατί με τη Σοφιάννα ανταλλάξαμε κάποιες αγκαλιές. Γι΄ αυτό το τελευταίο διάστημα είχα αλλάξει λίγο στάση. Είχα πει από την πρώτη μέρα ότι έχω κάποιον άνθρωπο έξω. Το γνώριζε η Σοφιάννα όπως και όλοι», ξεκαθάρισε στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο Γιάννης Τσολάκης.

Η κόντρα με την μέχρι πρότινος φίλη της Ασημίνα Χατζηανδρέου

Λίγο μετά την αλλαγή των ομάδων στο φετινό Survivor ξέσπασε μια μεγάλη κόντρα ανάμεσα στη Σοφιάννα και την μέχρι τότε φίλη της Ασημίνα. Οι δύο παίκτριες ξεκίνησαν να αγωνίζονται μαζί με την ομάδα των μαχητών, ενώ μετά τις ανακατατάξεις που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, η Ασημίνα βρέθηκε στην κόκκινη ομάδα ενώ η Σοφιάννα παρέμεινε στην μπλε ομάδα. Τότε οι σχέσεις των δύο γυναικών έφτασαν στα άκρα με τις δύο παίκτριες να ανταλλάσσουν φαρμακερές ατάκες.

«Είμαι κουρασμένη ψυχολογικά με όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, με όλη αυτή τη σαπουνόπερα που βλέπω να εξελίσσεται γύρω από το θέμα της φιλίας μου με την Ασημίνα. Έρχομαι να επιβεβαιώσω ότι δεν είμαι εγώ, Ασημίνα μου, Κατσαούνη μου και όποιος άλλος υποστηρίζει την άποψη ότι επηρεάζομαι από άλλους, αλλά μάλλον εσύ επηρεάζεσαι από άτομα που ήδη σου έχουν προκαλέσει κακό στο παιχνίδι! Σκέψου το», είπε αγανακτισμένη η Σοφιάννα για την Ασημίνα.

Η ρήξη στη σχέση τους ήρθε μετά από ένα επεισοδιακό συμβούλιο του νησιού, όπου οι δύο παίκτριες ήρθαν σε αντιπαράθεση. «Βλέπω μια φίλη μου, της οποίας είχα σταθεί στις πιο δύσκολες στιγμές, να με αδειάζει και ακούει άκυρους. Όταν κλείνουν οι κάμερες έρχεται και με αγκαλιάζει. Της είπα μην ξανατολμήσεις να μου μιλήσεις. Ποτέ ξανά», είπε η απογοητευμένη η Ασημίνα για τη στάση της Σοφιάννας.

Ο τραυματισμός που την οδήγησε στο νοσοκομείο

Η Σοφιάννα αντιμετώπισε και έναν επώδυνο τραυματισμό που την οδήγησε στο νοσοκομείο. Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες, η Σοφιάννα γλίστρησε και χτύπησε τη μέση της και αναγκάστηκε να κάνει κάποιες ακτινογραφίες και να εκτιμηθεί η κατάσταση της. Η ανακοίνωση του παρουσιαστή τρόμαξε τους συμπαίκτες της, αλλά τελικά δεν ήταν σοβαρός ο τραυματισμός της. Έτσι απείχε για λίγο από τα αγωνίσματα επάθλου, αλλά μετά επέστρεψε δριμύτερη και πάλεψε για την ομάδα της.

Το πολυαναμενόμενο πάρτι ένωσης και η μεταμόρφωση της Σοφιάννας

Μετά από τέσσερις μήνες γεμάτους προκλήσεις, σκληρά αγωνίσματα και δυσκολίες, οι παίκτες που κατάφεραν να παραμείνουν στο παιχνίδι, έβαλαν τα καλά τους και γιόρτασαν την ένωση των δύο ομάδων με ένα μεγάλο πάρτι. Ανάμεσα στις μεταμορφώσεις των παικτών που κέρδισαν τις εντυπώσεις ήταν και εκείνη της Σοφιάννας που μαγνήτισε τα βλέμματα φορώντας ένα σέξι μαύρο φόρεμα. Μάλιστα, η όμορφη φυσικοθεραπεύτρια εντυπωσιάστηκε από την αλλαγή του Σπύρου Μαρτίκα.

Η εντυπωσιακή Σοφιάννα τραγούδησε «Ραντεβού στην παραλία» της Ελένης Φουρέιρα και έβαλε φωτιά στη σκηνή του πάρτι.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ που προκάλεσαν αναστάτωση

Μετά την ανακατάταξη των ομάδων του Survivor, o Άρης Σοϊλέδης βρέθηκε να αγωνίζεται με την μπλε ομάδα, ενώ στην αρχή του παιχνιδιού ήταν παίκτης της κόκκινης ομάδας. Έτσι ο Άρης και η Σοφιάννα ήρθαν πιο κοντά ως παίκτες της ίδιας ομάδας. Όμως ο συμπαίκτης τους, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, σε δηλώσεις του, μίλησε περί ειδυλλίου μεταξύ τους “ανάβοντας φωτιές” εντός και εκτός παιχνιδιού.

«Άρη, η κοπέλα σου είναι έξω και βλέπει. Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι πραγματικά στην καλύβα γίνεται το δις εξαμαρτείν. Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Βλέπω μονίμως τον Άρη και μαζί του την Σοφιάννα, πρωταγωνίστρια παντού. Τους βλέπω να πηγαίνουν πίσω στην καλύβα για πάρα πολύ ώρα και το βράδυ και το πρωί και να εξαφανίζονται. Έχω δει να του κάνει διάφορα έτσι παιχνιδάκια στον τρόπο που του μιλάει, έχω δει να του κάνει μασαζ, να τον έχει πρίγκιπα και κάτι μου μυρίζει εμένα σε όλο αυτό το σκηνικό», είπε ο make up artist στην κάμερα του Survivor.

«Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ειδύλλιο ανάμεσα σε τρία άτομα. Μιλάω για τον Άρη, τη Ναυσικά και τη Σοφιάννα. Δεν έχαναν λεπτό, ήταν πάντα αχώριστοι. Βρε Σοφιάννα μου, βρε κορίτσι μου, αυτός ο Άρης έχει μια κοπέλα έξω, την οποία και την ξέρω, είναι και καλή και όμορφη. Δεν σκέφτεσαι τι θα γίνει όταν βγει αυτός ο τύπος έξω ο οποίος ετοιμάζεται και να παντρευτεί; Δεν ξέρω υπάρχει ένας έρωτας νομίζω, που προσπαθούν απεγνωσμένα να τον κρύψουν αλλά μπα, δεν κρύβονται τέτοιοι έρωτες. Και τώρα στο παιχνίδι μπαίνει ξαφνικά και η Ναυσικά. Οι καλύβες μας είναι δίπλα δίπλα. Χθες παρατήρησα ότι η Σοφιάννα είχε κατεβάσει λίγο τη μούρη της γιατί ο Άρης ήταν πιο κοντά με τη Ναυσικά. Την Σοφιάννα την είχε εντελώς γραμμένη κι εκείνη πήγαινε πάνω κάτω, πάνω κάτω», είπε επίσης ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Οι δηλώσεις του make up artist προκάλεσαν αντιδράσεις με το θέμα να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης και σε εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Πάνω στο θέμα τοποθετήθηκε και η σύντροφος και μέλλουσα σύζυγος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, η οποία φέτος ανήκει στο πάνελ της εκπομπής “Ποιoς είναι πρωινιάτικα;” στο Open.

«Δεν μου αρέσει που όλο αυτό τον καιρό ακούω το όνομα μου να παίζει μέσα στο παιχνίδι. Εγώ προσωπικά δεν είχα καμία επικοινωνία με τον σύντροφο μου, οφείλω να το ομολογήσω. Όταν θα βγει ο Άρης έχει να δώσει αυτός προσωπικά πάρα πολλές απαντήσεις για όλο αυτό που συμβαίνει, για αυτό το οποίο τώρα κατηγορείται και για όλο αυτό το οποίο κατηγορείται και από την ομάδα του ότι έχει συνάψει σχέση με την Σοφιάννα. Όλο αυτό το οποίο συμβαίνει όλο αυτό τον καιρό γύρω από το όνομα του Άρη, το δικό μου και της Σοφιάννας είναι τραγικό», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Αντωνά.

Ο άνευ προηγουμένου καβγάς με τον Τάκη Καραγκούνια

Λίγες ημέρες πριν την αποχώρησή της, η Σοφιάννα πρωταγωνίστησε σε έναν ομηρικό καβγά με τον συμπαίκτη της, Τάκη Καραγκούνια. Ο Τάκης της επιτέθηκε λεκτικά στη Σοφιάννα για τα “ψυχολογικά” της και εκείνη εξοργισμένη του πέταξε νερό.

«Τι είπες ρε μαλ…α; Τι είπες; Σε ποιον λες για τα ψυχολογικά του; Εσύ; Εσύ μιλάς για ψυχολογικά;», είπε θυμωμένη η Σοφιάνα. Στον καβγά επενέβη και ο Σπύρος Μαρτίκας λέγοντας: «Σου έκανε αυτό που σου άξιζε! Μην κοιτάς τι σου έκανε αλλά τι της είπες και στο έκανε να κοιτάς. Είσαι αγενέστατος. Έχει κάνει τέτοια προσπάθεια και είσαι αγενής. Είσαι απαράδεκτος. Εύχομαι να χάσουμε την ασυλία και να σε στείλουμε για να ξεβρωμίσει η ομάδα».

«Ρε είστε αστείοι! Κάντε ότι θέλετε! Κάντε ότι θέλετε! Το ποιος είναι βρωμιάρης το βλέπει ο κόσμος. Η άλλη μου πέταξε νερό στη μούρη και τι της είπα ρε; Την ενθαρρύνω. Όσο για σένα ρε Μαρτίκα… Ντροπή σου ρε ξεφτιλισμένε», φώναζε εξοργισμένος ο Τάκης Καραγκούνιας.

Read More

And More