Survivor – Σοφιάννα Αβραμάκη: Επέστρεψε στην Ελλάδα – Φωτογραφίες TLIFE

Στην Ελλάδα επέστρεψε πριν λίγη ώρα η Σοφιάννα Αβραμάκη. Η νεαρή παίκτρια του Survivor ήταν που στην τελευταία ψηφοφορία κέρδισε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και έτσι αναγκάστηκε να αφήσει πίσω της τις εξωτικές παραλίες του Άγιου Δομίνικου και τους στίβους μάχης, να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της και να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.

Όπως όλοι οι παίκτες, έτσι και η Σοφιάννα Αβραμάκη, συνοδευόταν από τους άντρες της παραγωγής του Survivor που δεν επιτρέπουν σε κανέναν να κάνει δηλώσεις σε δημοσιογράφους. Ωστόσο, ο Πέτρος Χόντος ήταν εκεί και εξασφάλισε για το TLIFE τις πρώτες εικόνες από την άφιξή της στο αεροδρόμιο.

Να θυμίσουμε, πως η Σοφιάννα είναι ένα από τα πρόσωπα που σχολιάστηκαν όσο λίγα στο Survivor. Στην αρχή, πολλοί ήταν εκείνοι που ισχυρίστηκαν πως ανάμεσα στη νεαρή παίκτρια και τον πρώην συμπαίκτη της Γιάννη Τσολάκη είχε αναπτυχθεί ένα φλέρτ, ωστόσο μετά την αποχώρηση του δεύτερου, άρχισαν οι ψίθυροι που την ήθελαν να έχει έρθει πιο κοντά με τον Άρη Σοϊλέδη.

Ωστόσο, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μέσω skype στην εκπομπή “Love it” ξεκαθάρισε πως ουδέποτε υπήρξε κάτι ερωτικό ανάμεσα σε εκείνη και τον ποδοσφαιριστή.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More