Survivor spoiler: Έτσι διαμορφώνονται οι ομάδες μετά την αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου

Το Survivor απόψε το βράδυ επιστρέφει με νέο επεισόδιο μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Όπως όλοι γνωρίζουμε το ριάλιτι είναι το παιχνίδι των ανατροπών και για μία ακόμη φορά τα δεδομένα αλλάζουν, καθώς η οικειοθελής αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου φέρνει τα πάνω κάτω και στις δύο ομάδες.

«Καλωσορίζω τη μπλε και την κόκκινη ομάδα στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού. Είχαμε μία τελευταία εξέλιξη για την οποία θα πρέπει να σας ενημερώσω. Η σκακιέρα του Survivor αυτή τη στιγμή αλλάζει με δραστικό τρόπο» ακούγεται στο τρέιλερ να λέει ο Γιώργος Λιανός.

Οι παίκτες μένουν άφωνοι από την ανακοίνωση, ενώ δεν κρύβουν και τη συγκίνηση για την απόφαση της συμπαίκτριάς τους να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Στο Survivor διαμορφώνονται δύο νέες ομάδες και σύμφωνα με τα spoilers που σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, τη νίκη φέρνουν απόψε οι μπλε.

Ωστόσο, ο παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζάλι μέσα από κάποια βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως διαμορφώνονται οι δύο ομάδες, καθώς οι Έλληνες θα διαγωνιστούν στον αγώνα επάθλου με του Τούρκους.

Στην κόκκινη ομάδα αγωνίζονται οι: Σπύρος Μαρτίκας, Μαίη Εμμανουηλίδου, Στέλλα Ανδρεάδου, Γιώργος Ταλάντσεβ, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Τάκης Καραγκούνιας, Στάθης Σχίζας, ενώ στην μπλε αγωνίζονται οι: Άρης Σοϊλέδης, Βρισηίδα Ανδριώτου, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, Νίκος Γιάννης.

Read More

And More