Survivor: Στα μαχαίρια ο Τάκης Καραγκούνιας με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ – Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο

Μετά την αναπάντεχη αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή την Τετάρτη 30/3, το Survivor επιστρέφει το Σάββατο 2/4 με νέο επεισόδιο και εντάσεις.

Μετά την μίξη των ομάδων οι παίκτες έχουν ξεκινήσει να βρίσκουν σιγά σιγά τα πατήματά τους, ωστόσο, όσο το παιχνίδι φτάνει προς το τέλος τους, οι εντάσεις ανάμεσα σε κάποιους παίκτες γίνονται ολοένα και περισσότερος,

Για μία ακόμη φορά λοιπόν, θα παρακολουθήσουμε έναν έντονο καβγά ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Οι δυο παίκτες από την πρώτη μέρα που συναντήθηκαν είναι στα μαχαίρια, καθώς και οι δύο είναι πολύ έντονοι χαρακτήρες.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μιλώντας στην κάμερα δήλωσε: «Μόνο με έναν άνθρωπο δεν μπορώ να επικοινωνήσω και ξέρετε όλοι ποιος είναι αυτός. Έχω προσπαθήσει πάρα πολλές φορές να βρω κώδικα επικοινωνίας, αλλά προφανώς δεν υπάρχει για τον Τάκη. Ξυπνάει το πρωί θέλει να μιλήσει πρώτος, κοιμάται το βράδυ θέλει να μιλήσει τελευταίος, Μαλώνει με όλο τον κόσμο». 

Στο νέο επεισόδιο οι παίκτες είναι έτοιμοι να αγωνιστούν για το έπαθλο φαγητού, ο στίβος μάχης όμως, είναι αρκετά δύσκολο και κρύβει πολλές παγίδες, οι οποίες θα δυσκολέψουν αρκετές τους παίκτες του ριάλιτι.

Δες το τρέιλερ του νέου επεισοδίου:

Read More

And More