Survivor: Συγκλόνισε ο Νίκος Γιάννης με την εξομολόγησή του – «Κόντεψα να χάσω τη μάνα μου, δεν είχα ούτε μπάνιο στο σπίτι»

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, ο Νίκος Γιάννης θέλοντας να απαντήσει σε όσα είπε η συμπαίκτριά του Ασημίνα Χατζηανδρέου προχωρώντας σε μερικές συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη ζωή του.

«Όπως λες Ασημίνα μου εσύ ότι «εγώ δεν έχω φοβηθεί τον καρκίνο που πέρασε ο πατέρας μου», σε πληροφορώ ότι και γω κόντεψα να χάσω την μάνα μου όταν μπήκε στο νοσοκομείο από μια ασθένεια, που δεν ήταν καρκίνος αλλά κάτι ακόμα χειρότερο. Σε πληροφορώ ότι εγώ, όταν μεγάλωσα, δεν είχα ούτε μπάνιο μέσα στο σπίτι και κάναμε με την κατσαρόλα μπάνιο. Όταν δεν είχαμε ρούχο να βάλουμε στο σχολείο που είχαν όλα τα άλλα παιδιά, τι να μου πεις τώρα εσύ εμένα και να μου επιτεθείς για φοβίες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης του Survivor δίχως να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

«Παρόλα αυτά, όμως, εγώ μπορεί να τα έχω ζήσει αυτά αλλά αυτά με έχουν κάνει ακόμα δυνατότερο και ο Θεός με αυτά τα μαθήματα μου έδωσε να καταλάβω ότι στη ζωή πρέπει να εκτιμάμε κάποια πράγματα και να μην  εναντιωνόμαστε. Αν Ασημίνα μου δοκιμαστείς στη ζωή από τέτοιες καταστάσεις, θα καταλάβεις ότι η ζωή είναι πολύ πιο απλή και δεν είναι ένα Survivor και ένας τελικός. Η ζωή είναι άνθρωποι, φιλίες και στηρίγματα» πρόσθεσε, επίσης, ο Νίκος Γιάννης.

Read More

And More