Survivor: Τάκης Καραγκούνιας για Σπύρο Μαρτίκα: «Ποσό γλοιώδης είσαι; Ντροπή σου»

Ο Τάκης Καραγκούνιας ψηφίστηκε ως πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα την Κυριακή 1/5 στο Survivor.

Ο παίκτης των Μπλε, βιώνει μια αρκετά φορτισμένη περίοδο, καθώς ιδιαίτερα μετά τον θάνατο του πατέρα του, βρίσκεται συνεχώς σε καβγάδες. Ο ίδιος ωστόσο, δήλωσε πως δεν φοβάται ενώ ανυπομονεί να δει ποια θα είναι η απόφαση του κοινού.

«Είμαι εδώ και παραμένω δυνατός. Με φλεγμονές στα πόδια, ανοιχτά τραύματα, σπασμένα γόνατα. Εγώ είμαι ο Survivor και πρέπει να με κρατήσετε εδώ για να του ξεσκεπάζω. Παρακαλώ όλη την Ελλάδα να κάνει αυτό που είναι να κάνει. Θέλω να μείνω για να προσπαθήσω για το παιδί μου».

Μιλώντας για τον Σπύρο Μαρτίκα, ο Τάκης Καραγκούνιας ξέσπασε: «Με ψήφισαν γιατί με θεωρούν βραχνά, θεωρούν ότι πάω ενάντια στα σχέδιά τους. Λειτούργησαν εντελώς εκδικητικά. Ο Μαρτίκας είναι γλοιώδης, που για ένα δευτερόλεπτο να κάτσει ακόμα στο Survivor θα κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του. Ότι πιο ύπουλο και υποχθόνιο σχέδιο υπάρχει θα το εφαρμόσει ο Μαρτίκας. Ντροπή του. Α ρε Μαρτίκα, πόσο γυμνοσάλιαγκας είσαι και ψάχνει για καβούκι εδώ μέσα, παρακαλώντας όλους να σε κάνουν παρέα, τάζοντάς τους διακοπές στα σπίτια σου, καλά φαγητά και διακοπές, ντροπή» είπε εκνευρισμένος ο Τάκης Καραγκούνιας.

Read More

And More