Survivor – Τελικός: Τα τελευταία λόγια του Στάθη Σχίζα και του Άρη Σοϊλέδη λίγο πριν την ανακοίνωση του νικητή

Από ώρα σε ώρα αναμένεται να ανακοινωθεί ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor με τους Στάθη Σχίζα και Άρη Σοϊλέδη να είναι εκείνοι που διεκδικούν το έπαθλο.

Οι δυο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μπήκαν στο κατάμεστο στάδιο στο Άλσος Βεϊκου και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που είχε μαζευτεί εκεί προκειμένου να τους δει από κοντά και να τους εκφράσει τη στήριξή του.

Στα πρώτα τους λόγια προς τον Γιώργο Λιανό τόσο ο Στάθης Σχίζας όσο και ο Άρης Σοϊλέδης ανέφεραν ότι αισθάνονται και οι δυο νικητές αφού μετά από τόσες αντιξοότητες, κακουχίες και στίβους μάχης κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό, πράγμα καθόλου εύκολο.

Στη συνέχεια, καθένας παίκτης ξεχωριστά πήρε τον λόγο και έκανε τον δικό του απολογισμό γι΄ αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο.

«Είναι συγκλονιστικό αυτό το πράγμα που έχουμε περάσει όλοι οι παίκτες στο Survivor και θέλω να πω σε όλους ένα τεράστιο “συγχαρητήρια”.  Το σημείο που πίστεψα στον εαυτό μου είναι όταν κάναμε πολλές συνεχόμενες ήττες και δεν είχαμε ούτε κόκκο ρυζιού να φάμε. Ήμασταν 20 μέρες σερί χωρίς ίχνος φαγητού. Κάθομαι και σκέφτομαι ότι 20 λεπτά κάθομαι στην πραγματική μου ζωή χωρίς φαγητό και με πιάνει τρέλα. Παρ’ όλα αυτά, πηγαίναμε και αγωνιζόμασταν για να νικήσουμε έπαθλο και στο τέλος τα καταφέραμε. Από εκεί και έπειτα ξεπέρασα τον εαυτό μου» είπε ο Στάθης Σχίζας.

Από τη δική του πλευρά ο Άρης Σοϊλέδης ανέφερε, «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της ψυχής μου τους ανθρώπους που ήταν πίσω από τις κάμερες… αυτοί οι άνθρωποι πέρα από το ότι έκαναν τη δουλειά τους, έπρεπε να είναι δίπλα μας σαν στηρίγματα, να μας μιλάνε καθημερινά και να μας καθησυχάζουν.

Η στιγμή που θυμάμαι πολύ έντονα είναι η στιγμή του τραυματισμού μου γιατί όλα αυτά τα χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο δεν είχα τραυματιστεί τόσο σοβαρά και εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι είχα χτυπήσει σοβαρά και φοβήθηκα μην ο τραυματισμός αυτός μου στερήσει τη συνέχεια μου στο παιχνίδι.

Ευτυχώς είχαμε άμεση ανταπόκριση από τους γιατρούς, έπρεπε να μείνω εκτός αγώνων δυο εβδομάδες και νομίζω ήταν οι πιο δύσκολες μέρες σε αυτούς τους έξι μήνες. Παρακαλούσα από την πέμπτη μέρα το γιατρό να παίξω και δε με άφηνε… Είμαι ευγνώμων και τυχερός που βρίσκομαι μέχρι εδώ».

Ακόμα, Στάθης Σχίζας και Άρης Σοϊλέδης ανέφεραν και τι είναι αυτό για το οποίο έχουν μετανιώσει στη πορεία τους στο παιχνίδι και αν γυρνούσαν πίσω το χρόνο θα το άλλαζαν.

«Νομίζω ότι δε θα άλλαζα κάτι γιατί αν το άλλαζα θα σήμαινε ότι δε στηρίζω τις επιλογές μου. Χαίρομαι για την πορεία μου στο παιχνίδι και δε νομίζω πως θα άλλαζα κάτι. Δε νομίζω πως αδίκησα κάποιον, αν το έκανα, το έκανα χωρίς να το καταλάβω και ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό… Μετάνιωσα μόνο για μια στιγμή σε ένα αγώνισμα που βγήκα εκτός εαυτού.

Πάνω στην ένταση του παιχνιδιού είχα πετάξει ένα μπαλάκι στον Τάκη και θέλω να του ζητήσω συγγνώμη και δημόσια. Ο κόσμος δε μπορεί να καταλάβει. Εκείνη τη στιγμή έχουμε 300 σφιγμούς και αν χάσουμε θα χάσουμε το φαγητό και θα μείνουμε νηστικοί για ακόμη μια εβδομάδα. Όπως και να χει όμως, μας παρακολουθεί κόσμος, μας βλέπουν μικρά παιδιά και γι΄αυτό πρέπει να κρατάμε τον θυμό μας, την έντασή μας» είπε ο Στάθης Σχίζας.

Από τη δική του πλευρά, ο Άρης Σοϊλέδης σημείωσε, «Από θέμα χαρακτήρα δε θα άλλαζα κάτι. Θα άλλαζα όμως κάποιες αντιδράσεις μου σε κάποια περιστατικά που συνέβησαν καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των έξι μηνών. Θυμάμαι μια αντίδραση σε μια νίκη που είχα που φώναζα “δε θα χάσω ποτέ”. Αυτή τη μέρα θέλω να τη ξεχάσω γιατί μου βγήκε πολύ μεγάλη ένταση και δε μου άρεσε, δεν ήταν ωραίο.

Έχω μετανιώσει για το περιστατικό με τον Τάκη που στο συμβούλιο τσακωθήκαμε. Ήθελα κι εγώ από τη μεριά μου να του πω ένα συγγνώμη. Χθες ήθελα να του δώσω το χέρι μου αλλά δεν ήθελε να μου το δώσει, δεν πειράζει. Δε μου άρεσε σε καμία περίπτωση που είδα τον εαυτό μου να βγαίνει εκτός ορίων. Δεν έχω ξαναδεί τον εαυτό μου έτσι. Πραγματικά τρόμαξα κι εγώ με τον ίδιο μου τον εαυτό. Αυτό θέλω να το ξεχάσω σαν να μην έγινε ποτέ. Προχωράμε».

Read More

And More