Survivor – Τζέιμς Καφετζής: Ο 24χρονος “Μαχητής” είναι έτοιμος να τα δώσει όλα! Όλα όσα θες να μάθεις για εκείνον (pics)

Είναι επίσημο! Το Survivor 4 επιστρέφει μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ αυτή την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου και είναι έτοιμο να ανατρέψει για ακόμη μια φορά τις νύχτες μας. Το απόλυτο reality επιβίωσης έχει βρει ήδη τις ομάδες του, τους Διάσημους και τους Μαχητές, οι οποίοι βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο και προετοιμάζονται για την πιο απίστευτη περιπέτεια της ζωής της.

Ανάμεσα στους “Μαχητές” βρίσκεται και ο γοητευτικός Τζέιμ Καφετζής. Ο νεαρός Μαχητής είναι μόλις 24 ετών και μένει στη Ρόδο. Ο Τζέιμς δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία.

Αγαπά τη θάλασσα και πριν δυο χρόνια διέσχισε με ένα ιστιοφόρο τον Ατλαντικό παρέα με τον πατέρα του και τον αδελφό του τρώγοντας επί 20 μέρες από ένα παξιμάδι. Τον ενοχλούν η αδικία και το κουτσομπολιό! Όπως θα δεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λατρεύει τη θάλασσα και τα ταξίδια, αφού έχει ταξιδέψει ήδη σε Ταϊλάνδη, Μεγάλη Βρετανία, Ισπανία, Βιετνάμ, Γαλλία, Μπαρμπέιντος, Σιγκαπούρη και άλλες χώρες!

“Πάντα στη ζωή μου έπαιρνα αυτό που ήθελα” αναφέρει στο trailer o Τζέιμς Καφετζής.

Δες φωτογραφίες από τη ζωή του 24χρονου Μαχητή:

Read More

And More