Survivor: Υπέρ του Σπύρου Μαρτίκα ο Τριαντάφυλλος – «Είδατε τα περσινά πιστολίδια και μυαλό δεν βάζετε»

Ιδιαίτερα ενεργός είναι το τελευταίο διάστημα ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μάλιστα, είναι ένας από τους πιο φανατικούς τηλεθεατές του Survivor.

O τραγουδιστής, ο οποίος συμμετείχε πέρυσι στο ριάλιτι, παθιάζεται αρκετά με το παιχνίδι ενώ ταυτόχρονα δεν διστάζει να μοιραστεί και τις σκέψεις τους με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο Τριαντάφυλλος μετά το επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή 13/3, στο οποίο οι Μαχητές έβγαλαν στο Συμβούλιο του Νησιού πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σπύρο Μαρτίκα, ο ίδιος θέλησε να υποστηρίξει δημόσια τον φαρμακοποιό επειδή βγαίνει συνεχώς στον “τάκο” από τους συμπαίκτες του.

Αυτή η στρατηγική όπως φαίνεται, τον έκανε να θυμηθεί τον περσινό κύκλο, στον οποίο βρισκόταν συνεχώς στην ίδια θέση, αφού τον ψήφιζαν οι συμπαίκτες του.

«Πετσόκομα από Μαρτίκα. Τους τα λέει στα ίσα. Μαχητούδια πάλι δώστε Μαρτίκα και θα μένει έως το τέλος. Μυαλό δεν βάζετε μάλλον, είδατε τα περσινά πιστολίδια. Τελικά όποιος λέει αλήθεια τον λένε ηθοποιό και σόουμαν;;;; Έτσι είναι αυτά», έγραψε ο Τριαντάφυλλος.

Read More

And More