Tέλος η Βασίλισσα Ελισάβετ από το θρόνο; Η ανακοίνωση που φούντωσε τις φήμες

Πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε ότι στις 2 Ιουνίου 2022 οι Βρετανοί πρόκειται να γιορτάσουν τη συμπλήρωση των 70 χρόνων της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο. Μάλιστα η γιορτή θα συνοδευτεί από τετραήμερη αργία για όλους.

«Το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Αυτού Μεγαλειότητας θα είναι μια πραγματικά ιστορική στιγμή και αξίζει μια γιορτή που θα μείνει στην μνήμη. Το έθνος θα απολαύσει μία θεαματική φιέστα, που θα συνδυάζει τις κορυφαίες στιγμές της μεγαλοπρέπειας του βρετανικού τελετουργικού με την τέχνη και την τεχνολογία αιχμής», δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού της Βρετανίας Όλιβερ Ντάουντεν.

Η ανακοίνωση αυτή ήρθε για να φουντώσει τις φήμες που θέλουν τη βασίλισσα Ελισάβετ να παραιτείται από το χρόνο με τη συμπλήρωση του 95ου έτους ηλικίας της και να παραδίδει τη θέση της στο θρόνο.

Την ίδια άποψη μάλιστα εξέφρασε πρόσφατα στο The Royal Beat της True Royalty Tv o δημοσιογράφος του βασιλικού ρεπορτάζ και συγγραφέας της βιογραφίας του Κάρολου Charles At Seventy: Thoughts, Hopes and Dreams, Ρόμπερτ Τζόμπσον.

Read More

And More