The Bachelor – Αναστασία: «Θα ήθελα πάρα πολύ στο τέλος να επιλέξει ο Παναγιώτης την…» (video)

 Η Αναστασία, μετά την αποχώρησή της από το Bachelor, φιλοξενήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Pop Up και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η ίδια μίλησε για τη συμπεριφορά των άλλων γυναικών στη βίλα, για όσα νιώθει για τον Παναγιώτη, αλλά και για το ποια κοπέλα θα ήθελε να επιλέξει ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο τέλος του The Bachelor.

«Τα συναισθήματά μου είναι αρκετά ανάμεικτα. Παρόλα αυτά, είδα τους δικούς μου ανθρώπους, την οικογένειά μου, τους φίλους μου…» είπε χαρακτηριστικά. 

Σχετικά με την αποχώρησή της, εξομολογήθηκε: «Πριν από τη συζήτηση που είχα με τον Παναγιώτη στην τελετή των ρόδων, δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσω εγώ. Όμως, όταν άρχισε να μου μιλάει, διαπίστωσα ότι κάπου έχει αρχίσει να αμφιβάλλει για εμένα, οπότε μέσα μου είχα πειστεί ότι εγώ θα αποχωρήσω»

Όσο για το ποια κοπέλα θα ήθελε να επιλέξει ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο τέλος; Η Αναστασία είπε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να επιλέξει τη Βίβιαν, όχι επειδή είναι κολλητή μου. Πιστεύω ότι και η Μαρίνα θα μπορούσε να ταιριάξει πάρα πολύ με τον Παναγιώτη. Φαίνεται κιόλας ότι είναι τρομερά ερωτευμένη κι έκανε ό,τι έκανε με εμένα»

Δες το βίντεο:

Read More

And More