The Bachelor: Αυτή είναι η τραγουδίστρια που μπήκε στο reality (pic, video)

Το “The Bachelor” ξεκίνησε και οι είκοσι γυναίκες που διαγωνίζονται με σκοπό να κερδίσουν την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου συστήθηκαν στο κοινό. Ανάμεσα στα κορίτσια που μπήκαν στο reality της αγάπης βρίσκεται και η τραγουδίστρια Έλενα Μπάση.

Η 38χρονη πρωταθλήτρια της σκοποβολής θέλησε να κερδίσει από την πρώτη γνωριμία τον κούκλο Έλληνα Bachelor τραγουδώντας και αφιερώνοντας του το τραγούδι της Άννας Βίσση “Παραλύω”. Η Έλενα Μπάση μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι κάνοντας τον Παναγιώτη Βασιλάκο να… παραλύσει.

Δες το βίντεο:

Η Έλενα Μπάση έχει συνεργαστεί κατά τη διάρκεια της καριέρας της με μεγάλα ονόματα του χώρου του τραγουδιού, όπως ο Σταμάτης Γονίδης, η Αντζελα Δημητρίου και ο Θέμης Αδαμαντίδης. Η ίδια γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Κατερίνη.

Το καλλιτεχνικό μικρόβιο το κληρονόμησε από τον μπαμπά της Βασίλη Γύμπαση. Ξεκίνησε τραγουδώντας με τον πατέρα της στην Κατερίνη και αργότερα βρέθηκε στο πλευρό του Ζαφείρη Μελά σε νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας. Μπορεί να σπούδασε  στο ΤΕΙ Τουριστικών Επαγγελμάτων, ωστόσο την κέρδισε το τραγούδι και η υποκριτική.

Παλιότερα, η Έλενα Μπάση είχε γίνει viral εξαιτίας της επεισοδιακής πτώσης της πάνω στην πίστα.

Read More

And More