The Bachelor: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Παναγιώτη Βασιλάκου και της Νικόλ ως ζευγάρι! (video)

Λίγες ώρες μετά τον τελικό του The Bachelor, στον οποίο ο Παναγιώτης Βασιλάκος επέλεξε τη Νικόλ ως εκλεκτή της καρδιάς του, το ζευγάρι εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Η Ναταλία Γερμανού και ο Κώστας Τσουρός τους υποδέχτηκαν στο πλατό και, πιο ερωτευμένοι από ποτέ, μίλησαν για τις στιγμές που έζησαν μέσα στο παιχνίδι, τι ερωτεύτηκε ο ένας στον άλλο και πολλά – πολλά ακόμη…

Δες εδώ επίσης: The Bachelor – Παναγιώτης και Νικόλ: Αυτές είναι οι πιο ερωτικές στιγμές του ζευγαριού μέσα στο παιχνίδι! (pics,vids)

«Αυτό που με κέρδισε σε εκείνη είναι η αθωότητα στα μάτια της, το χαμόγελό της, μα πάνω από όλα η ψυχή της. Τέτοια καλοσύνη που έβγαζε σε κάθε γύρισμα, μπορεί να την πλήγωνα, να την έφερνα σε δύσκολη θέση, κάποιες φορές, μπορεί όντως να έβλεπε τον προβληματισμό μου, παρόλα αυτά είχε πάντα τον τρόπο της να με κερδίζει στις πιο δύσκολες στιγμές της. Δεν ξέφευγε. Μπορεί να έκλαιγε, μπορεί να εκνευριζόταν, αλλά το έκανε με τόση γλυκύτητα» είπε στα πρώτα του λόγια ο Παναγιώτης Βασιλάκος και στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι σε κάποιες στιγμές είχε έρθει κοντά και με άλλες κοπέλες.

Από την άλλη, η Νικόλ αποκάλυψε πώς πήρε την απόφαση να φύγει από τη Θεσσαλονίκη και να δηλώσει συμμετοχή στο The Bachelor: «Πραγματικά δεν ξέρω τι είχα στο μυαλό μου. Είχα μια πολύ καλή και σταθερή δουλειά, οπότε θα ήταν δύσκολο να την αφήσω και να πάω κάπου, που δεν θα ξέρω τι θα συναντήσω. Ήθελα να κάνω κάτι για εμένα. Από την άλλη σκεφτόμουν ότι ίσως και να γνωρίσω τον έρωτα της ζωής μου μέσα από όλο αυτό. Μπορεί να ήταν ένα παιχνίδι, αλλά για μένα δεν ήταν. Και φάνηκε από την πρώτη στιγμή». (διάβασε εδώ τα πάντα για τη ζωή της 21χρονης cheerleader από τη Θεσσαλονίκη)

Δες όλα όσα είπε το ζευγάρι του The Bachelor στο παρακάτω βίντεο:

 

Read More

And More