The Bachelor: Η συγκινητική εξομολόγηση της Αντζελίνας που άφησε άφωνο των Παναγιώτη Βασιλάκο και τις συμπαίκτριές της (video)

Στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor ο γοητευτικός εργένης Παναγιώτης Βασιλάκος αποφάσισε να πάρει όλες τις παίκτριες και να πάνε να διανυκτερεύσουν σε ένα δάσος. Εκεί βρέθηκαν όλα τα κορίτσια εκτός της Νικολέττας η οποία λόγω της αδιαθεσίας που ένιωσε δεν μπόρεσε να ακολουθήσε ωστόσο του έστειλε ένα γράμμα εκφράζοντάς του πόσο τη στεναχωρεί το γεγονός πως δεν μπορούσε να είναι μαζί του.

Αφού λοιπόν τα κορίτσια με τη βοήθεια του Παναγιώτη έστησαν τις σκηνές στις οποίες θα διανυκτέρευαν και μαγείρεψαν, κάθισαν μαζί του γύρω από τη φωτιά και άρχισαν να μιλούν για κάποιες από τις στιγμές της ζωής τους που τις έχουν σημαδέψει.

Μετά τη Σία που μίλησε για μια άσχημη σχέση που είχε, τον λόγο πήρε η Αντζελίνα που με την εξομολόγησή της κατάφερε να συγκινήσει όχι μόνο τον The Bachelor αλλά και τις συμπαίκτριές της.

H νεαρή κοπέλα μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια  αφού όπως είπε δεν είχε ποτέ τη ζεστασιά μιας αγαπημένης οικογένειας δηλώνοντας πως η μαμά της για εκείνη είναι ένας πραγματικός ήρωας.

Stay tuned για το βίντεο

Read More

And More