The Bachelor: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαγδαληνής – “Οι γονείς μου κρίθηκαν ακατάλληλοι να μας μεγαλώσουν” (video)

Μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής έκανε το βράδυ της Τετάρτης, η Μαγδαληνή στο “The Bachelor”. Η νεαρή παίκτρια του reality αγάπης βρήκε ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο και του εξομολογήθηκε τα δύσκολα χρόνια που έζησε όταν ήταν παιδί.

«Δεν ξέρω αν εσύ μεγάλωσες σε αλάνα που έπαιζες μπάλα με παιδάκια, έτσι μεγάλωσα και εγώ μέχρι τα 12 μου γιατί μετά έφυγα από την οικογένειά μου, διότι οι γονείς μου κρίθηκαν ακατάλληλοι να μας μεγαλώσουν. Δεν είμαι σαν τα άλλα κορίτσια. Η ζωή μου έδωσε πολλά χαστούκια από μικρή και το μεγαλύτερο χαστούκι ήταν όταν μας πήραν από τους γονείς μου. Πήραν εμένα και την αδελφή μου. Εγώ μεγάλωσα σε οικοτροφείο θηλέων στην Μυτιλήνη. Οι γονείς μας δεν είναι όπως οι φυσιολογικοί γονείς που φροντίζουν τα παιδάκια τους και ξέρουν πως να τα μεγαλώσουν. Οπότε η πρόνοια θεώρησε αναγκαίο να μας πάρουν. Έγινε κάποιο δικαστήριο και πήραν εμένα και την αδελφή μου, κανονικά θα έπαιρναν όλα τα αδέλφια μου αλλά ήταν μόνο θηλέων. Τα αδέλφια μου είχαν μάθει και αυτά πώς να επιβιώνουν από πολύ μικρά, διότι στο σχολείο δεν μας έκανε κανένας παρέα γιατί ήμασταν βρώμικοι, έπρεπε να μας κάνουν μπάνιο στο σχολείο αλλά….» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαγδαληνή.

Η εξομολόγησή της συγκίνησε τον Παναγιώτη.

Read More

And More