The Bachelor – Η τελική 5άδα – Who is Who: Ποια είναι τα πέντε κορίτσια που διεκδικούν τον Παναγιώτη; (video)

Αναμφίβολα, το The Bachelor κεντρίζει κάθε Πέμπτη και Παρασκευή το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Η εκπομπή του ALPHA έχει γίνει μία αγαπημένη συνήθεια για τους τηλεθεατές και αυτό φαίνεται και από τους πίνακες τηλεθέασης. 

Πέντε κοπέλες έχουν απομείνει στο The Bachelor. Ποια όμως θα είναι εκείνη που θα κερδίσει την καρδιά του γοητευτικού Παναγιώτη; Το Happy Day και η Κατερίνα Χατζηιωάννου ετοίμασαν ένα βίντεο για να γνωρίσουμε καλύτερα τα πέντε εναπομείναντα κορίτσια! Τη Σία, την Αντζελίνα, τη Βίβιαν, τη Ραφαέλα και τη Νικόλ…

Η Νικόλ: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Τούμπα, είναι 21 ετών, ασχολείται με το τσίρλιντινγκ και έχει πάθος με την ενόργανη γυμναστική (Δες εδώ φωτογραφίες της Νικόλ πριν μπει στο The Bachelor). Δηλώνει ζηλιάρα, άκρως ανταγωνιστική και ημιμαθής στο κομμάτι της μαγειρικής.

Η Σία: Είναι 26 ετών και έχει καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη. Σπούδασε βρεφονηπιοκόμος, όπως είναι γνωστό και τα τελευταία 8 χρόνια μένει στην Αθήνα.

Η Ραφαέλα: Είναι 20 ετών και ασχολείται με το μόντελινγκ και το muay thai. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το ατύχημα που είχε με το άλογο και την έφερε κοντά στον Παναγιώτη;

Η Βίβιαν: Είναι 23 ετών, με καταγωγή από την Αμαλιάδα, ενώ κατοικεί στην Πάτρα λόγω σπουδών στη φαρμακευτική.

Η Αντζελίνα: Ο πιο εκρηκτικός χαρακτήρας του παιχνιδιού. Έχει καταγωγή από την Αλβανία και ασχολείται με την κομμωτική. Μέσα στο The Bachelor ξεπέρασε τους φόβους της για την υψοφοβία.

Δες το βίντεο:

Read More

And More